Jump to content

mestro67

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mestro67 objavio

  1. Trebam da mi netko napisati koji su koraci do zapošljavanja nakon odobrenja poticaja za zapošljavanje. Kud, kako, gdje ? Koja je procedura. Ovo mi je prvo zapošljavanje pa nisam upućen u proceduru, slobodno ostavite korisne linkove ili tamu ako već postoj. Hvala.
  2. Pozdrav, http://www.youtube.com/watch?v=S9PzJO76KXo -- Riječ je o AquaFresh nagradnoj igri. https://www.facebook.com/AquafreshHrvatska/app_148640748612889 -- Znači prijavim se sa kodom koji e netko ostavio na njihovom zidu. Zatim se nakon nekog vremena javljaju osobe koje se žale jer je njihov kod iskorišten a organizatori su rekli da osobe kojima su kodovi iskorišteni pošalju poštom naljepnici i biti će uključeni u nagradnu igru, a meni koji sam iskoristio te kodove - bit će oduzeti. -- Pravila kažu slijedeće: Sudionik u izvlačenju nagradne igre je punoljetna fizička osoba, koja ispunjava uvjete iz članka 4 ovih pravila i koja: do kraja nagradne igre – 30.12.2012., bar jednom pošalje važeći nagradni kôd s ambalaže proizvoda Aquafresh zajedno sa svojim podacima pomoću obrasca na internetu, dostupnog na http://www.facebook.com/AquafreshHrvatska ili do kraja nagradne igre, 30.12.2012., bar jednom u Galeriju osmijeha (dostupno na http://www.facebook.com/AquafreshHrvatska) pošalje fotografiju ili crtež koje je sama fotografirala ili nacrtala ( u daljnjem tekstu kreativni prilog). nagradni kôdovi biti će dostupni na svim prodajnim mjestima gdje se prodaju proizvodi kupnjom kojih se stječe pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri. -- Što mi je činiti? Dali organizatori imaju pravo osobama koje su se prijavile obrisati kod i prebaciti drogoj osobi? Što bi bilo da na ulici nađem kutiju na kojoj je iskorišten kod i pošaljem - ne bi bilo uredu prema osobi koja je na legalan način poslala kod.
  3. http://www.mup.hr/1164.aspx
  4. Ovako, nisam se prijavio u roku od 30 dana nakon napuštanja fakulteta i teta na šalteru rekla da više nemam prava na zdravstveno osiguranje. I imam manje od 24 godine A moje je pitanje zar ne mogu preko osiguranog skrbnika (oca) http://www.hzzo-net.hr/03_01_01.php Te kako opet steći zdravstveno osiguranje?
  5. Dali najmodovac ima obvezu biti solidarni jamac najmoprimcu ,kod HEP-a ,odnosno dali mora jamčiti da će najmoprimac platiti potrošenu el. energiju u prostoru koji je zakupio ? Već je ugovorom o najmu definirano da najmoprimac plaća potrošenu el. energiju, pa me zanima dali HEP postupa u skladu sa zakonom kada traži od najmodavca da potipše izjavu o jamstvu plaćanja el. energije, ako to ne uradi najmoprimac?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija