Jump to content

dara12pl

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. danas sam pital krivo su napisali tj.izrazili se meni bude dosla doma obavijest na kojoj bude isalo kada pocinje ta zabrana upravljanja osobnim autom tj.b kategorije a vozacka se vise ne oduzima nego ostaje kod mene ali ako te zaustave a ne provjeravaju dobro je ali ako provjere onda je velika kazna a sa vozackom kaj je nemam pojma tj.na koliko ti ju uzmu opet.
  2. ja sam dobio presudu vozacka mi je oduzeta na dva mj.i kazna 500 kn radi alkohola 1.25 promila,presuda je donesena u ozujku 2012.god. a zabrana pise da stupa na snagu (b kategorija)od 5.veljace 2012.znaci po tome bi bilo 5.travnja sve normalno a ja nisam dobil nikakav papir da trebam dati vozacku u policiju,jel neko zna kak to ide,jel meni nije nis jasno
  3. da sad je to malo problem sa tim tjelesnim ostecenjima,kome se isplacuje naknada i ak da te do kada je taj zakon vrijedio i vrijedi li i dalje.Kod mene je problem,ja sam u invalidskoj mirovini od 2009.na temelju profesionalne bolesti kija nije uzrokovana radom te bilo cim dosla je sama po sebi radi se o mijasteniji gravis na musk,te sam trazio naknadu radi tjelesnog ostecenja pa sam zahtjev poslao tek 12.08.2011.pa sam dobio odgovor da mi TO iznosi 60%te da nemam pravo na naknadu zbog tjelesnog ostecenja.Pa mene zanima zasto ju ne mogu ostvariti,posto znam da su ju neki ljudi ostvarili,al ne na temelju ozljede na radu nego ovak das je bolest dosla sama po sebi te da nisu mogli raditi gotovo nista kao i ja.Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija