Jump to content

thor666

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. prije par dana moja majka je dobila dva rješenja o ovrsi radi duga za mirovinsko i zdrastveno na jedno rješenje sam podnio žalbu zbog zastare a drugo po njihovom bi trebao platiti.Inače je u obiteljskoj mirovini već 6 godina ,i nije mi jasno radi čega bi trebala platiti mirovinsko osiguranje koje već unaprije neće koristiti jer bi joj bila manja mirovina nego obiteljska koju je naslijedila nakon smrti supruga.Radi čega porezna uprava ne izdaje račun po kojem bi se vidjele osnove za njihove potražbine a s druge strane kažnjavaju radi neispravnih računa a oni prvi se nalaze u prekršaju.Kamate po izjavi ravnateljice porezne uprave su 18 % a ministar financija proziva banke radi kamata od 12 % nije li to licemjerno?
  2. Centar za socijalnu skrb koristi zemlju odnosno daje u zakup i na tim zemljištima upisali teretovnice .Po gruntovnici vlasnice(korisnice socijalne pomoći) po udjelima u zemljištu imaju oko 1,5 posto vlasništva a ostali vlasnici po tome nemaju nikakova prava po tim zemljištima .Zanima me jel otkup udjela ide po gruntovnim izvadcima i upisanim udjelima.
  3. Imaju li pravo firme i pojedinci nazivat moj broj i uvaljivat razno smeće .Prvi put nazvali staru i poslali joj paket :pojas za kralježnicu,uže za preskakivanje i kuhinjsku vagu (1kg=85 dkg tolko o točnosti te kineske nakarade).Paket besplatan ali dostava 99 kuna,ako niste zadovoljni tražite povrat novca za paket ,ali paket je besplatan. Danas tip iz Varaždina dovezao opet neki masažer naravno besplatno ali dostava 99 kuna,ja ovaj put odbio a on prijeti ovrhom za tu dostavu .Pitam ga od koje je firme paket da znam koga eventualno tužit :ne mogu vam dati ime firme oni će vas nazvati u utorak radi odbijanja tog paketa.
  4. Zanima me kako mogu upisati udjele u fondu koji mi nisu priznati jer su zagubili papire a imam upisano u vojnoj knjižici.Radi se o sudjelovanju u 111 rječkoj brigadi i 9 gardijskoj .U par navrata bio u centru za obranu svaki put kopirali dokumente i dobio odgovor da će me netko kontaktirat iz pravne službe ,naravno nitko se nije udostojio nazvat .Sad mi tvrde da više nemam pravo jer je rok za žalbu po udjelima u braniteljskim fondovima istekao.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija