Jump to content

bellydancer5

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bellydancer5 objavio

  1. Muz mi je u zatvoru.Djelo posjedovanje i namjera preprodaje droge.Odsluzio je dvije ipo godine pa su ga pustili.Dobio je poziv za preostalih trinaest mjeseci i sam se javio.Dakle odsluzio je dvije trecine i jos mu je 13 mjeseci ostalo.Dok je bio na slobodi ja sam zatrudnila.Zanima me postoji li ikakva mogucnost da ubrzamoo njegov izlazak ili da preostalu kaznu zamjenimo dobrotvornim radom ili bilo kakva opcija.Ja sam trudna i nezaposlena i muz mi je neophodan na slobodi u ovoj situaciji.Uvjeti se pisu u 12 i 3 mjesec.U 12 nece moci pisati jer je tek mjesec dana u zatvoru,ali u 3 ce moci.Postoji li neka opcija i prije tog roka da se podnese kakav zahtjev ili molba i mogu li mu ja kao supruga ikako tome pridonjeti i eventualno moja trudnoca.Unaprijed zahvaljujem i molim Vas za odgovor.Lijep pozdrav.
  2. Hvala na odgovoru.Dakle za vrijema trudnoce ne postoji nikakva mogučnost?
  3. Postovani,ako neko zna molila bih da mi odgovori na pitanje.Trudna sam i nezaposlena,muz mi je u zatvoru,nemam nikakva primanja.Zanima me postoji li kakva naknada za nezaposlene trudnice ili bilo kakva mogucnost za naknadu tokom trudnoce?Unaprijed hvala.Nestrpljivo cekam odgovor.
  4. Večer.Zanima me je li tko možda čuo da će se od 2013 godine zatvorenici puštat iz zatvora u kućni pritvor s elektronskim nadzorom?Šta mislite o tome i je li vam poznato koji zatvorenici bi mogli imati prednost?
  5. Dobar dan.Nisam sigurna da li se vec otvarala ova tema ali nadam se da ce mi neko moci odgovoriti na pitanje.Muz mi je osuden na tri i pol godine za posjedovanje i namjeru preprodaje droge.Dvije i pol godine bio je u istrazi i to mu je priznato.Dakle ostala mu je godina dana.Jucer se sam javio u Zatvor.Mene zanima kako se dobiva uvjetni otpust i moze li se uciniti sta po tom pitanju jer je vec odsluzio dvije trecine kazne.Unaprijed hvala.
  6. Postovani, hitno mi treba pomoc.Decko mi je tunizanin.Dok je studirao Njemackoj zavrsio je na sudu sa svojom tetkom.Naime odbio joj je poslusnost i ona ga je tuzila za pokusaj silovanja vlastie rodice,medutim on ima sve dokaze da njene optuzbe nis istinite te ga je zbog toga sdac pstio na slobodu i rekao mu pustam te a ti idi iz zemlje na svoju odgovornost.On je tako i napravio.Medutim ovih dana on je sigao u Beograd kako bi od tamo izvadio vizu za Hrvasku i posjetio moje,meduimuhiili su ga na aerodromu.Izgleda da je interpol raspisao medunarodu pojernicu.Trenutno je u ekstradicijskom privoru i ceka da ga deporiraju u Njemacku.Dodjeljen mu je odvjetnik medutim meni je svaka informacija dobrodosla jr zaisa nije to pocinio ima i dokaze za o.Nego ne znam kakav posupak sad slijedi i sa mogu napravii po pitanju njegovog oslobodenja. Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija