Jump to content

laurast

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je laurast objavio

  1. u utorak idem na razgovor s direktorom i mojim odvjetnikom,direktor i dalje neželi da se vratim ,želi da dam sporazumni otkaz ,a ja ga neželim dat jer krim policija nije našla ništa u mom slučaju! Što sad mogu činiti ja želim radit a on mi nedozvoljava da se vratim,a moj odvjetnik više ni sam nezna što poduzeti...??? Molim bilo kakvu pomoć,savjet.... hvala
  2. molim vas ako itko išta zna....
  3. Poštovani,auto je od 2007g,pa sve do 11mj 2011godine bilo u vlasništvu firme iz Zagreba,u 11mjesecu je automobil kupio mladić koji je isti prodao meni prije 15ak dana! No naknadnom provjerom na tehničkom pregledu ustvrdio sam da je stvarna kilometraža automobila 190 000 km,a ne kao što piše 78 000km,naravno da sam to znao auto nebih ni u kom slučaju kupio,autu je kilometraža vraćena dok je bio na firmi! Koja su sad moja prava mogu li ih tužiti za navedeno,ili tražiti neku naknadu štete? hvala,LP
  4. da ali on želi da mu pitpišem sporazumni pošto smatra da sam kriva iako mi krim nije uspjela ništa dokazat,jednostavno mi je rekao neželim te natrag! ima li pravo tako se ponašat?
  5. moja priča je duga i komplicirana,ali ukratko... sa još par kolegica firma me prijavila krim policiji za pronevjeru,međutim krim policija je ustanovila da jedino protiv mene nema dovoljno dokaza i tu je priča sa mnom stala,a druge kolegice su pošle na državno odvjetništvo i sada čekaju proces državnog odvjetnika... ja se želim vratiti na posao no direktor mi traži da dam otkaz no ja nevidi razlog zašto bih ga dala,no on me neželi na poslu...što mi je činiti! puno hvala i nadam se barem jednom odgovoru
  6. ma nisam ja za sud,ja sam tjekom krim istrage "oslobođena" tj,moja prijava nije proslijeđena državnom odvjetniku,mene zanima može li firma tražiti nastavak mog "progona" ili ponovno me prijavit za istu stvar,pa ponovo istraga...tako to
  7. ukratko,dobila sam poziv na krim policiju ,bila na ispitivanju osumnjičena radi članka kz 345,nakon ispitivanja i privođenja dokaza kolegica je pošla dalje na državno odvjetništvo ,a ja i druga kolegica smo oslobođene! zanima me može li me firma ponovno prijaviti policiji za istu stvar jer uporno tvrdi da smo i nas dvije krive iako jednim djelom jesmo ali nije bilo dokaza ,odnosno teško je dokazat ali ponavljam u mom slučaju sve je odbačeno!
  8. zasada policija nema dovoljno dokaza,zato me i zovu u svojstvu građanina a ne osumnjičenika! ali u slučaju da dođe do suda zanima me jeli mi to olakotna okolnost jer mi je prošlost čista,nemam nikakvih prijava,dosjea... a imam jedno malo djete i bebu od par mjeseci! iako mi otkaz negine,jer me još vode kao zaposlenu,samo što sam na porodiljnom!
  9. ja ću ići,ali mislim da nisam ništa dužna odgovarat,tako me savjetuje odvjetnik! hoće li mi biti olakotna okolnost što imam malu bebu ,tj,na porodiljnom san!
  10. o čemu se radi,danas sam dobila poziv? ali mislim da sam ja osumnjičena ali oni me zovu kao građanina ,u čemu je stvar! hitno mi je pomagajte dali da na razgovor idem sama ili s odvjetnikom i kakve su kazne? svaka pomoć i odgovor su mi dobrodošli!
  11. zar nitko nezna,molim nekoga tko se iti malo razumje da mi se javi?!
  12. već puna 2 mjeseca,zanima me zašto toliko traje iako znam da je teško dokazat djelo za koje me se tereti a nisam 100 posto kriva! koliko najviše može trajat istraga ?
  13. molim vas odgovor,jer mi svatko govori drugačije! hitno mi je
  14. i ja sam još pod istragom,nije ni za mene još podignuta optužnica! molim nekoga za odgovor?!
  15. pod istragom sam za nezakonite radnje na poslu! zanima me ako krene suđenje jeli kreće sada ili kad istekne porodiljni jer mi svak govori da me sad štiti obiteljski zakon?!
  16. molim vas odgovor,jeli se i meni može sad sudit ili se čeka da mi istekne porodiljni? štiti li me obiteljski zakon?!
  17. molim za pomoć! na porodiljnom sam od 12 mj.prošle godine,ali je unutarnjom kontrolom u 5mj. ove god došlo do zaključka da poso nije rađen kako treba odnosno da su se uzimale pare, i sad smo ja i dvije kolegice pod istragom policije! istraga traje već 2 mj,ali nas iz policije nitko o tome nije još ništa obavjestio,mene zanima kako to sad ide postupak s obzirom da sam na rodiljnom,rodila sam prije 20ak dana! velika hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija