Jump to content

dijana25

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dijana25 objavio

  1. pošto nemam uvid u sudska riješenja pošto su kod odvjetnika. Zanima me kada se stavi ovrha na tekući račun radi alimentacije kada se može očekivati prijenos novca na moj račun i kolika je minimalna i maximalna visina alimentacije za dijete od 6 god?
  2. pitanje dali mogu podići sama tužbu za alimentaciju iako im imam odvjetnika koji mi vodi parnicu? unazad godinu dana nije ništa napravljeno pa bih sama nastupila.
  3. Imam i ja pitanje na tu temu. Radila sam kod poslodavca od 14.4 do 11.5 kada sam otišla na komplikacije u trudnoći. sada sam na porodiljnom dopustu do 6.12 2014. dali imam pravo tražiti godišnji odmor i kako??
  4. Može odgovor. Imam ovrhu po tekućem računu i da bi banka namirila dugovanje povuće mi novce sa drugog računa koji je pod blokadom i na kojem nemam sredstava niti odobrem minus. Sada sam po tekućem računu i u blokadi i u nedozvoljenom minusu. Kako je moguće da se podmire potraživanja po tekućem računu ako nemam sredstava na tom računu ???? Hvala.
  5. Dali mi može netko reći koliko traje isplata zaostaka alimentacije? Otac moje kćeri nije do sada ništa plaćao pa sam ga tužila. Dali postoji mogućnost da mi sud isplati zaostatke pa kasnije njega tereti?
  6. radila sam kod poslodavca kod kojega sam otišla na bolovanje. po notvaranju bolovanja uručio mi je pismeni otkaz te me je natrag zaposlio po dolasku radne inespekcije poslane sa moje strane. Prople koji potoji je taj da mi nije isplatio plaću za 4 mj i pola 5 mj. Kako da dođem do svojih zarađenih novaca?
  7. Može pomoć. radila sam kod poslodavca kod kojega sam otišla na bolovanje. nije mi isplaćena plaća za 4mj i 5 mj. Kako da dođem do svoje zarađene plače?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija