Jump to content

jure7

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. mislim da autobus nebi trebao stat i pustit djecu da izlaze ako nije "sluzbena " stanica i mozete tuzit vozaca ili autoprijevoznika a vase dijete ce sigurno dobit odstetu za ozljede od osiguranja. a ako grijesim vec ce me netko ispraviti
  2. npr. netko ko nema vozacku dozvolu moze biti vlasnik vozila i imat kasko na istom tom vozilu to osiguranje nebi trebalo zanimat... bitno je tko je vozi vozilo u trenutku nezgode. ako grijesim ispravite me
  3. stvar je u tome sto su mi oni vec prije isplatili onih nespornih 50% na racun bez da sam ja potpisao ikakav pristanak a najvjerojatnije da ce biti da ce i ovih ostalih 50% tako isplatit a i auto sam vec popravio sam o svom trosku sa polovnim djelovima jer za nove nisam imao.
  4. javili su mi da ce isplatiti svih 100%, znaci da su uvazili moju zalbu na onih 50% suodgovornosti ali su odbili zalbu o velicini stete na koju sam se isto zalio tako da kad mi isplate ovaj dio tuzit cu ih ali ovaj put moram sa odvjetnikom. javit cu kako ce zavrsit. hvala na savijetima
  5. hvala na odgovoru. aj radi sporosti drzave neki put i dobro prodes (ako nista drugo bar na rate)
  6. prije dvije godine sam dobio kaznu od 1000kn za prekoracenje brzine i kako nisam imao odma za platit kaznu sam sam rasporedio na tri mjeseca i tako platio... i sad me zanima da li bi mogao imat kakvih problema radi toga... a dosta njih me je savjetovalo da tako platim?
  7. nisam neki strucnjak i sam imam ovih dana problema sa osiguranjem... ali moraju ti isplatit stetu... probat ce sve samo da je ne isplate a ti se zali, kad vidis da to ne ide onda tek uzmi odvjetnika
  8. ne znam jel to glup potez ili ne, al cu ih probat dat u novine i prijavit na zastitu potrosaca u hanfu. odvjetnika cu trazit kad vidim sta ce mi odgovorit na ovu zalbu. i da li se moze od njih dobit naknada za pokrivanje troskova moga odvjetnika?
  9. totalnu stetu proglase ako steta prede 70% vrijednosti (mislim kataloske) auta. onda je to i postena naknada za mene posto sam auto zadrzao. ali ne razumijem zasto ih tuziti ako dobijem 95% od toga?
  10. danas sam predao zalbu, ali su mi oni isplatili onih 50% stete na racun i rekli da je neosporan dio koji ne utjece na moju zalbu. i sad me zanima da li me to moze sputavat u daljnim tuzbama protiv njih???
  11. dobio sam obavijest o totalnoj steti sa cijenom koju cu dobit a nakon par dana ponovo mi salju obavijest da mi je umanjuju za 50% radi suodgovornosti radi neprilagodene brzine. ne mogu vjerovati da mogu samo tako izmisljati i varati i na osnovu cega takve stvari pisu. u policijsko izvjestaju je drugi sudionik kaznjen radi krivog skretanja i izazivanja prometne nezgode a o mojoj navodnoj neprilagodenoj brzini nema rijeci (vozio po propisima) po tome sva osuguranja mogu izmisljati i smanjivati ljudima ostete za vozila bez razlike sta policija napise na izvestaju. znaci nikad ne dobijes pravu ostetu ako uzmes advokata njega moras platit ili pristajes na manju stetu. sta sad napravit, uzeti advokata (iako mi je par prijatelja imalo losa iskustva sa njima pa me strah) ili se sam zalit ili pristat na sramotno nisku svotu koju su mi ponudili???
  12. imao sam totalku i procijenili mi auto na 35k a za stetu mi nudili 16k ja se normalno zalim... kad za koji dan iznenadenje smanjuju mi za 50% znaci na 8k radi suodgovornosti zbog neprilagodene brzine a u policijskom izvjestaju normalno o tome ni rijeci da li je netko imao takav slucaj i ako je da li se moze to bez advokataje oni su jos gori?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija