Jump to content

helenap

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Treba li štand koji prodaje isključivo second hand (znači vlastitu, rabljenu) robu imati fiskalnu blagajnu na buvljaku?
  2. Radila sam u jednoj zalogajnici u Zagrebu 2,5 mjeseci. Zadnju plaću nisam dobila. Poslodavac mi je vratio sve papire osim Ugovora o raskidu poslovnog odnosa kao tehnički višak. Taj dokument nemam, a poslodavac kaže da mi niti nije potreban jer je odjavu napravio online. Zanima me kako mogu doći do svoje neisplaćene plaće? Hvala na odgovoru.
  3. .....tek sada vidim što sam napisala, ja sam krvo postavila pitanje, mislila sam zapravo na Uskrsni ponedjeljak.
  4. Dobar dan, Imam pitanje u vezi Zakona o blagdanima, ne vidim u zakonu ili ne znam pronaći........da li građani srpske nacionalne manjine imaju pravo da dan za vrijeme pravoslavnog Uskrsa? hvala, H.
  5. Idem na složeniju operaciju umnjaka, oporavak će trajati duže nego obično, oralni kirurg kaže minimalno 7 dana. Tko predlaže i tko daje papire za ovu vrstu bolovanje, te koliko je trajanje takvog bolovanja
  6. Dobro jutro, Znam da je bilo već tema na ovu temu. Ali moj slučaj je malo drugačiji jer se radilo i o fizičkom nasrtaju. Dana 11.09.11 oko 5h, nakon izlaska, nas je prijatelj koji vozi, doveo do doma, nakon 5-7 minuta što smo se malo smijali oni su otišli. Dečko i ja krenuli smo prema ulazu, u tom treuntku naša susjeda se meni obratila sa kur.. jedna, i j.... ti m...., nakon toga se njezin suprug nadovezao sa još brutalnijim psovkama, zbilja ne želim ovdje o tome pisati, to je trajalo. Moja je greška što sam bila isprovocirana pa sam i njoj rekla k.... . Nakon toga dolazimo doma, no ja se nisam dala (ovo se već desilo do prije 3-4 mjeseca, no nisam nikoga prijavila)otišla sam gore do njih da riješimo taj problem, i da ih pitam u čemu je problem s nama. Pokucala sam na vrata, pitala u čemu je problem?, on je izašao van govoreći vulgarnosti te me napao, primio za zapešće kojem je nanio minornu ozljedu, i želio baciti niz stepenice, sva sreće nisam pala. (Napomena, on tvrdi da sam to izmislila, na vratima je stajala i njegova žena, koja je naravno na njegovoj strani, nema drugih svjedoka) Sišla sam doma, i odmah nazvala policiju, da prijavim fizički nasrtaj. Policija je došla, napravila zapisnik, dobila sam prekrešajnu prijavu, dobili su ih i njih dvoje, moje dečko je samo svjedok. Nakon toga sam otišla u Vinogradsku dokumentirati ozljedu, za svaki slučaj. Policija je bila super, koreketna, i rekli su mi nemate svjedoka za taj napad, tako da ništa od toga. Moja riječ protiv njihove, a njih je ipak dvoje. Jedino što mogu, kako mi je policija rekla jest dignuti privatnu tužbu, no to zaista ne želim. I jedan veliki problem u svemu tome, što je napadač moj susjed, a usput umirovljeni policajac. Imate li kakav savijet, što mi je najpametnije činiti dalje. Puno Vam hvala, Helena
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija