Jump to content

ajoj26

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ajoj26 objavio

  1. sto se vise blizi taj datum to ja manje znam. katastrofa nikad mi nije bilo toliko slabo. ja imam posebni za mup ima li ko iste srece?
  2. bumam dsi navedenog datuma, ima li jos netko taj datum?? i da li netko zna ima li kakv seminar ili je prosao? poseban dio mi je za mup sss pa.ako ima netko da polaze isti recite po cemu radite
  3. I ja sam imala dug tamo za njih ti radi CEI služba naplate probaj njih nazvat uglavnom s njima se da dogovorit za rate . Potraži ne netu broj od crediexpress zagreb.
  4. ja imam dug od 40000kn i u situaciji sam katastrofa da ti bar mogu pomoći i sebi isto a majke mi ne znam šta je tim ženama u dinersu i odvjetništvu da su toliko bezobrazne kao da njihovu plaću uzimaš. Imaju li se one pravo tako ponašati?
  5. MOlim Vas pomoć!! Imam dug po diners-u 40000kn, prvi put nakon stupanja u kontakt sa njima i trazenja otplate na rate rekli su mi da mogu uplaćivat 2000kn mjesečno što je nemoguće jer sam na komplikacijama u trudnoći i primanja su mi tolika. Uplaćivala sam im mjesečno po 1000kn i jučer mi je stigao brzojav da pokreču sudsku ovrhu i kaznenu prijavu. Nazvala sam ih kako je pisalo radi "sporazumnog" dogovora na što se javila žena jako bezobrazna i neugodna kao da sam njene pare trošila i rekla da se snađem kako znam ili će bit neugodno na što sam ju ja opet zamolila za rate makar manje do studenog kad mi počinje porodiljni i onda mogu upaćivat 2000kn ona je rekal ne uplatite pola i razgovarat ćemo o ratama imate tjedan dana i spustila slušalicu. Ako mi netko može pomoći što mi je činiti što im znači kaznena prijava? Jedina imovina mi je auto, mogu li mi to uzeti i kakav je postupak? MOlim Vas pomozite!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija