Jump to content

Detektiv

Korisnik
  • Broj objava

    81
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Trebam odvijetnika za ovršno pravo,preporuka moze u inbox...po pogucnosti da je iz Karlovca ili okolice!
  2. Dali moze država uzet nekretninu ili bilo koju drugu imovinu ako postoji dug za mirovinsko i zdravstveno osiguranje?! Kada nastupa zastara za gore navedeno i kako ju pokrenuti?
  3. Dal se mogu snimat razgovori sa agentima službe za korisnike ako se prethodno upozore da se razgovor snima?! Di je zakonski regulirano kad se smije snimati a kada ne...?
  4. Sto se tice zabrane kad stigne obavijest dal se moze odgoditi ta zastitna mjera kad pocinitelju odgovara?!
  5. Dal se za prekrsaje iz cl.176.st.5 i cl.43.st.3 u svezi cl.293.st.1 Zakona o sigurnosti prometa na cestama,moze izreci zastitna mjera upravljanja motornim vozilom?!
  6. Kolko treba vremena da nastupi zastara za izdanu dnevnu parkirališnu kartu od 100,00 kn?!
  7. Dali ima smisla se cestama obratiti i od njih probati naplatiti stetu?!
  8. Osobni automobil razbije vjetrobransko staklo osobnam automobili iza sebe na način da sa kolnika digne NN.predmet(kamen...itd.).Nakon toga se sa vlasnikom osobnog automobila koje je prouzročilo oštećenje na vozilu iza sebe ispuni europsko izvješće,vlasnik oštećenog vozila ima dva svjedoka koja su upisana na europsko izvješće...Naknadno osiguranje šalje odgovor da je predmet pravno neosnovan,da je odgovornost štete sporna i da se ne može utvrditi protupravno ponašanje osiguranika odnosno njegova krivnju za naštalu štetu. Kakva je praksa u ovakvim okolnostima,dali je praksa da osiguranje u ovakvim slučajevima ne isplačuje štetu?Kako da oštećenik namiri svoju štetu?!
  9. Jel prizna osiguranje ako se popuni europsko izvjesce?!
  10. Osoba koja je imala državljanstvo RH i odrekla ga se je,kako može opet ishodovati putovnicu RH?!Koja je procedura oko povratka državljanstvo,koji su uvijeti,dali moze dobiti putovnici,kome se i di obratiti za tako nesto...
  11. Prodaja ljekova(viagre) na crnom tržištu...dali u tome ima obilježja KD-a nedozvoljena trgovina?!Te o kojim se sve kod takve prodaje inkriminirajucim radnjama radi?
  12. Kako provjeriti dali je moja imovina pod hipotekom?!
  13. Motorno vozilo(motocikl) sa talijanskim papirima se nalazi u RH,nije odjavljen te je uredno osiguran i registriran. Koja je procedura kod kupnje takvog vozila sta se tice sredzivanja papira,homologacije,carine i svega ostaloga sto ide uz to...pa sve do registracije u RH?!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija