Jump to content

IVAPANDA

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ajme, pa što je bilo na kraju, jesi prošla kpp/kp?
  2. Erakovića je super. Pomaže. Čule je isto odličan, pomaže. opušten je. Pronašao sam neke papire sa slušanja od Kriletić, u 6 mjesecu je bila super volje, nije puno tražila, pomagala, ugodna, istina opet manje pitala europsko, više Ustav i Org, to više voli. Lovrička ne priča puno, uglavnom sluša, nema puno potpitanja. Ma svi su oni uglavnom dobri ... sretno svima
  3. 119. Sudac istrage 120. Dokazno ročište 123. Pretraga ...ja slušam 12.12.
  4. Teddy - MARIJA KRILETIĆ ne pomaže! Čita iz svoje skripte, stavlja neke oznake pored svega što te pitala! Opći dojam - žena ne zna Pravo EU! Želi čuti ono što piše u njenoj skripti! Čini se zato jer bez skripte ne zna! Ostavlja loš dojam, i kao ispitivač, i kao osoba, i kao pravni znalac! Vrlo često ljudi ne prolaze kod nje! Npr. za razliku od gospođe ANE GARAČIĆ, koja je zahtjevni ispitivač, ali apsolutno sve zna, barata svime, ima zavidno znanje, i puno traži. Jednaki kriteriji prema svima! Druga je stvar što je kod nje vrlo teško proči pismeni! Ali, ponavljam žena ZNA dio prava kojim se bavi.
  5. Micky@ i sada je kao prije, piše kazneno djelo, glava, članak prepisan....
  6. Pozdrav, evo ja idem sutra slušati. Koma mi je ovo učenje. Prošla sam sve, ali npr, stečaj u 9 mjesecu. I sada se ne sjećam ničega. Katastrofa. Od sutra počinjem samo presude raditi. Sutra idem slušati .
  7. Nisu još stigli pozivi. Jel ideš slušati usmeni?
  8. Kolege, obzirom na činjenicu da kreću nova pitanja iz KPP-a, predlažem da sakupimo pitanja. Mislim da bi bilo najbolje zapisivati ih po brojevima kartica kako su numerirana od Ministarstva pravosuđa. Danas počinje usmeni pa ćemo svi biti zahvalni slušačima ako ispišu pitanja koja su vučena na dan njihova slušanja. Tnks svima, nadamo se da ćemo uskoro imati sva nova pitanja.
  9. od kuda sad ovo NOVA pitanja!!! Da li je predavač striktno rekao da postoje nova pitanja!!!???? Molim kolegu Bumbec da nam kaže od kuda mu ta informacija. Hvala! "dodjela predmeta u rad teritorijalni princip ustrojavanja sudova" ????????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija