Jump to content

miiaa

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Po mom mišljenju, u tom slučaju nikakva sigurnosna mjera ne dolazi u obzir. Kako proizlazi iz čl. 80. st. 1. KZ-a "Sigurnosna mjera oduzimanja predmeta može se primijeniti glede predmeta koji je bio namijenjen ili uporabljen za počinjenje kaznenog djela". Međutim, ovdje će biti potrebno primijeniti čl. 82. KZ-a, tj. oduzeti imovinsku korist ostvarenu kaznenim djelom.
  2. Jesi li se javljala na natječaj za vježbenike na sudu i državnom odvjetništvu. Tamo se vježbenici primaju na temelju testiranja i ocjena, tako da se može zaposliti i bez ikakve veze.
  3. isto toliki znate li možda koliko je to preračunato u kune? )
  4. Je li nekome poznato iz iskustva drugih kolega koji su radili kao sudački ili državnoodvjetnički vježbenici - kakva je praksa nakon položenog pravosudnog ispita, postaju li te osobe savjetinici u tom tijelu ili radni odnos nakon 2 godine prestaje...
  5. Jesi li prije napravila liječnički ili ćeš to naknadno
  6. Potpisujem sve navedeno. Ja nisam dobila, ni grad, ni tijelo koje je bilo moj prvi izbor. Međutim, mišljenja sam da nas na razgovoru pitaju jesmo li spremni odseliti u drugi grad ili ostati u svom gradu više zbog ocjene motivacije negoli da bi uvažili naše želje.
  7. Što se tiče dijela Ustava koji obuhvaća ustrojstvo vlasti Rh - to su članci od 70. do 132.
  8. Postoje dvije vrste doprinosa - doprinosi koje snosi radnik iz bruto plaće (doprinosi za mirovinsko - 20%) + porez i prirez, i doprinosi koje snosi poslodavac (doprinosi za obvezno zdravstveno - 15%, doprinosi za zaštitu zdravlja na radu - 1.7%, osiguranje za slučaj nezaposlenosti - 0,5%)
  9. što mislite za koliko dana bi mogao biti razgovor?
  10. mislim da je točan odgovor - da ne ispunjava ugovorena svojstva, i da je neispravno montirana, a neispravna montaža je posljedica nedostatka u uputama za montažu...
  11. zna li netko na koji način se podnosi potvrda o znanju stranog jezika? Naišla sam negdje na to da se ta potvrda dostavlja u prilozima prijavi za natječaj
  12. u potpunosti te razumijem.. šta više gledam ova pitanja, mislim da ništa nisam zaokružila kako treba.. a zna li se kad bi mogli bit rezultati?
  13. i ja sam najviše ljuta na sebe što nisam znala neke stvari koje bi morala znati. al pitanja su uistinu zbunjujuća.. a ne mogu razumjeti koji je smisao testa kad svi prepisuju, al eto!
  14. jeli testiranje u ćirilmetodskoj ulici ili trg maršala tita? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija