Jump to content

Lilik

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Da. Prava iz radnog odnosa. Neki moji kolege su dobili rješenje o 3 mjeseca beneficiranog staža na 12 mjeseci rada. Ja sam samo dobila rješenje o tjelesnom oštećenju. Da li sam, ,ovako neinformirana ,možda trebala podnijeti nekakav drugačiji zahtjev . Rekoše mi da podnesem zahtjev za tjelesno oštećenje što sam i napravila.
 2. Hvala, A ako ne budu htjeli? U pitanju su brat i sestra-djeca drugog strica i nikad nisu bili za razgovor i dogovor.
 3. Poštovani, zna li mi tko reći imam li kakva prava na osnovi Rješenja o postojanju tjelesnog oštećenja od 60% koje se odnosi na tjelesno oštećenje donjih ekstremiteta, a uzrokovano je bolešću? U radnom sam odnosu. Lp Lilik
 4. Poštovani, da li moja mama i njen brat koji su 1988. g. sklopili Ugovor o doživotnom uzdržavanju sa svojim stricem ( umro 1999. )mogu temeljem Pojedinačnog ispravnog postupka provesti upis u zemljišne knjige? Imajli su potpisan ugovor ali on nije ovjeren jer nije bio napisan u propisanoj formi. Navedeno je da im daje svoj udio u nekretninama u jednoj dalmatinskoj K.O. ali nisu napisali njihove oznake niti koji je to udio , a sve je to položeno u oko 10-ak ZK uložaka. 1988. je ovjeren upotpunjeni Ugovor ali ni u njemu nisu popisane nekretnine u Zavojanima, a napisano je da se mogu knjižiti u zemljišniku u Vrgorcu. Šta se tu uopće može napraviti? Hvala na svakom savjetu Lp Ugovor o d. u. Ranko.pdf
 5. Hvala Vam.Još kad bih znala gdje je ured državne uprave za branitelje. Postoji li u Splitu gdje sad živim, ili se moram javiti u Vukovar ili pak u Zagreb?
 6. Poštovani,zanima me dali i na koji način mogu dobiti bar status sudionika u Domovinskom ratu.Naime ja sam liječnica i vrijeme od 01.06. 1991.- 10.11. 1991. sam provela kao zaposlenica u DZ u Županji, a od tamo sam otišla iz obiteljskih razloga (majka u Splitu se razboljela i nije bilo nikoga da brine o mojoj djeci ( 1983. i 1987. godište)Svi moji kolege iz Županje su ostvarili status Hrvatskih branitelja odlukom Povjerenstva za utvrđivanje statusa Hrvatskih branitelja zdravstvenim djelatnicima, jer je DZ Županja imao status ratne bolnice od 01.06.1991-30.11-1992.U vrijeme kada su zatražili priznavanje statusa ja više nisam bila njihova djelatnica.
×
×
 • Napravi novi...