Jump to content

HTG

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Legalna kuca s svim dozvolama Postoji mogucnost prodaje poljoprivredne cestice 50m udaljene i povezane privatnim putom koji je spojem s cesticom gradevnom gdje se nalazi kuca. Postoji mogucnost kupiti taj privatan put od 50m i tu cesticu pa spojiti sa postojecom cesticom gdje je kuca ? I ako postoji mogucnost spajanja dali se nakon toga moze napraviti pomocni objekat ispod 50m3 na toj spojenoj poljoprivrednoj cestici? Objekat bi bio recimo poljska kucica rostilj uz neke popratne sadzaje vezane za to.
  2. Ukratko Procjenjena je totalna steta Cijena skutera novog je 10600kn star je 2 g. sa 1200km gotovo nov Procjena djelova za popravit je bila 13 000kn Dakle totalka Oni nude 4500kn i kazu da je vrjednost razbijenog 2000kn Naravno trzizna cjena bi bila 7000kn pa navise Piaggio nudi 1500kn za olupinu ?????? Pitanje je da li mi imamo pravo dati tome Alians osiguranju pa neka se oni zezaju sa vozilom i daju nama novce a ne da mi prodajemo olupinu Naravno u nesreci nismo bili krivi Hvala na odgovoru unaprijed
  3. Postovanje Ja imam jedan slican problem .Zemljiste je takoder na neizgradenom gradevnom djelu u Trogiru.Koliko sam cuja da se obavezan plan nece donosit vjerovatno zbog manjka novaca. Jedna pravnica koja radi tamo rekla je da zbog nedonosenja obveznog plana moje zemljiste automacki moze postati gradevno odnosno mogu dati zahtjev za lokacisku .Takoder mi je rekla to sta je navedeno povise ali kad sam pitao gospodu koja radi na dozvolama (jako neljubazu )da nema nista od toga .Ja sam napomenuo da je kolegica vrata nasuprot rekla ako je parcela uredena ima pristupni put itd da se moze dati zahtjev za dozvolu ona je to ignorirala i skratila pricu da se nemoze E sada me zanima ima li nekakva mogucnost ako je nizg. grad. podrucje a plan se nece donit da se automacki moze dati zahtjev za lokacisku? Pristupni put ima parcela je uredena jedino je problem nekakav nadvoznjak koji je navodno pjesacki ali kamijoni prolaze preko njega?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija