Jump to content

vrana2

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je vrana2 objavio

  1. Pitanje:Kome prijaviti zaštitu dostojanstva ako poslodavac zapošljava manje od 20 radnika,pa nema obavezu imenovanja osobe koja je ovlaštena primati pritužbe za zaštitu dostojanstva,a sam počini uznemiravanje?
  2. Primio sam "Odluku o otkazu ugovora o radu s ponudom izmijenjenog ugovora" 16.03.2012.i potpisao da sam zaprimio,ali nisam dobio taj izmijenjeni ugovor taj dan nego 21.032012.Pitanje:Od kada teće rok od 8 dana za potpis ugovora,od 16.03.ili 21.03. ....???
  3. molim da mi netko odgovori primjenjuje li se kod otkaza ugovora o radu članak 114.,ili ako je to povoljnije za radnika po Kolektivnom ugovoru?
  4. Što to zapravo znači biti "neraspoređen na radno mjesto"?
  5. Mora li svaki službenik kao član sindikata dobiti svoj primjerak Kolektivmog ugovora?
  6. Dakle ni zamjenik ravnatelja ne može potpisivati nikakve dokumente za vrijeme bolovanja...pogotovo što nije ni ovlašteni potpisnik.
  7. Smije li ovlaštena osoba(ravnatelj ili zamjenik ravnatelja) potpisati bilo kakav dokument za vrijeme bolovanja??Trenutno je ravnatelj na bolovanju a i njegov zamjenik.Hvala
  8. Na temelju Zakona o radu i Kolektivnog ugovora sklopljen je Ugovor o radu na neodređeno vrijeme potpisan od poslodavca i mene(radnika)a prema Kolektivnom ugovoru GRAD je Osnivač.Dakle samo POSLODAVAC(Ravnatelj)može tražiti provjeru?? Hvala unaprijed
  9. Hvala Rubensu na odgovoru....dakle ako sam shvatio OSNIVAČ nema pravo zatražiti provjeru bolovanja.
  10. Može li osnivač (Grad)ili samo poslodavac(ravnatelj)zahtjevati od HZZO kontrolu opravdanosti bolovanja i ima li pravo(osnivač)zahtjevati medicinsku dokumentaciju??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija