Jump to content

vedran599

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala,probati ću tako. Jel znate možda kakve su šanse da budem oslobođen krivnje? Iskreno malo sam brz za volanom,ali uredno priznam krivnju i platim kaznu. Za ovo nisam kriv i moram priznati da je malo muka od toga pošto ispada da te mogu teretiti za bilo što i nikome ništa.
  2. Molim za pomoć. Situacija je slijedeća. Prije više od 3 godine sam sa tadašnjom djevojkom i sestrom išao u kino. Parkirali smo u jednom trgovačkom centru pored parkinga za invalide. Još dok sam parkirao su me obje upozorile da sam stao na mjesto za invalide na što sam se ja nasmijao. Kad smo izašli iz auta vidjeli smo da to nije mjesto za invalide (niti žute crte niti znak) i tu je za nas priča završila. Nakon par mjeseci došla mi je kazna u visini 700 kn za parkiranje na mjestu za invalide u tom trgovačkom centru bez ikakvih dokaza (slika). Odmah sam se žalio jer znam da nisam kriv. Sada,točnije danas,3 godine nakon žalbe sam dobio poziv na sud radi toga prekršaja (koji nisam napravio). Zanima me da li da uzmem sestru i djevojku za svjedoke jer očito je da će biti moja riječ protiv policije? I kako da se postavim? Uz sve to trenutno sam nezaposlen i imam malo dijete (2,5 godine). Da naglasim da NIKAD nisam parkirao na mjesto za invalide jer se gnjušam toga i zato mi sve ovo još teže pada.
  3. Dobar dan. Ako netko moze pomoci ili mi dati neke korisne informacije bio bi jako zahvalan. Naime 22.10.2013. sam dozivio nezgodu na poslu gdje me stresla struja i otada sam na bolovanju. Imao sam problema sa nogama i sa ledjima,ali ledja nijedan doktor nije napisao nego su govorili da ce sve biti dobro. Sada nakon odredjenog vremena imam velikih problema sa ledjima,ali mi nezele to priznati kao povredu nego mi spominju sudsko vjestacenje da bi dokazao da nisam odprije imao problema sa ledjima pa pokusavam to sad progurati. Inace imam 32 godine,trenirao sam crossfit i igrao nogomet 3 puta tjedno do ozljede i nikad nisam imao problema sa ledjima! Jel mi netko moze pomoci i uputiti me kako,sta i gdje? Unaprijed hvala.
  4. Situacija je ovakva. Sa bivšom djevojkom sam živio 2 godine u vanbračnoj zajednici,od čega je ona bila nezaposlena 7 mjeseci. svi računi oko uređenja stana,režije,znači sve je na moje ime jer sam ja vlasnik stana (nasljedstvo). Onda sam doznao da me vara (imam transkripte) dok je još ovdje bila. Imam li pravo tražiti naknadu,tj. pola novaca sa obzirom da smo živjeli od moje plaće i još sam otplaćivao kredit. molim vas za pomoć!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija