Jump to content

tonci92

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. stradao sam na poslu i lijecenje mi nije zavrseno. zanima me kako da ostvarim pravo na profesionalnu rehabilitaciju i naknadu za tijelesno ostecenje?
  2. dakle, stradao sam na poslu i priznata mi je ozlijeda na radu. u tri godine sam imao tri operacije i sad mi je komisija za ostvarivanje prava invalida dala negativan odgovor. zelim sa zalit ali mi ustvari treba procijena radne sposobnosti jer su mi na medicini rada reki da ovakav ne mogu radit i da mi hzmo napravi tu procijenu te da mi s tim firma je duzna mjenjat ugovor o radu i umjesto otkaza nac mi adekvatno radno mjesto. kako da to ostvarim,kome da se obratim
  3. MOLIM VAS IMAM SLIJEDECE PITANJE. STRADAO SAM U PROMETNOJ NEZGODI NA PUTU NA POSAO. PRIZNATA MI JE OZLIJEDA NA RADU. U 3 GOD IMAO SAM 3 OPERACIJE I OPET MI ZDRAVSTVENO STANJE NIJE PUNO BOLJE OD ZADNJE OP. NA KOMISIJI ZA OSTVARIVANJE PRAVA INVALIDA DALI SU MI NEGATIVAN ODGOVOR I POSLALI ME NA DALJE LIJECENJE. MEDUTIM MENI JE POTREBNO DA NI HZZO I HZMO NAPRAVE PROCIJENU RADNE SPOSOBNOSTI NA TEMELJU KOJE JA KAO ZASTITAR NECU MORAT IZGUBIT POSAO. NA MEDICINI RADA SU MI REKLI DA BEZ TOGA CU DOBIT OTKAZ I DA S TOM PROCIJENOM HZZO NA NEKI NACIN TRAZI OD FIRME DA MI PROMJENI RADNO MJESTO I DA MI RADIT STO MOGU. KOME DA SE OBRATIM? DALI IMAM PRAVO NA profesionalnu rehabilitaciju, naknadu zbog tjelesnog oštećenja,GDJE DA TO TRAZIM I KOJE UVJETE MORAM ISPUNIT DA TO DOBIJEM. MOLIM VAS BRZI ODGOVOR JER IMAM JOS 5DANA DA ULOZIM ZALBU?? UNAPRIJED HVALA!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija