Jump to content

login

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je login objavio

  1. login

    pomoć!!!

    hvala svima. sada sam u drugacijoj situaciji. razvod je zapoceo i djeca su privremeno na skrbnistvu kod mene. snasla sam se za kucu u slavonskom brodu, dijete upisala u drugu malu skolu i obavjestila supruga o tome. on meni ne dozvoljava da isto ucinim. kaze da ne smije. pa moram imati smjestaj za sebe i nasu dijecu. progovara li iz njega ljutnja radi moje selidbe ili je on glas zakona (kako on tvrdi).
  2. login

    pomoć!!!

    Sudite mi smo na osnovu toga što sam žena, imajte to na umu. U mom slučaju puno griješite. Da sam ja ljuta na njega i upola koliko je on na mene, sizuacija bi bila drugačija. Nisu sve žene gadure, ima takvih muškaraca.
  3. login

    pomoć!!!

    Moja bojazan se osniva na tome da su djeca nesamostalna pokraj svojega oca. Pravi od njih idiote, i glupane. Smatra da ništa ne znaju sami napraviti. Tjera ih da samo gledaju crtiće i mirno sjede (sitacija se malo promijenila od kako sam otišla. Dok sam ja bila zaposlena razvod nije dolazio u obzir. Dragi gospodine, moj suprug većinu vremena u našem zajedničkom životu nije radio. Većinom je sjedio kod kuće, svoje roditelje žicao za cigarete i mene konstantno napadao. Bezbroj poslova je odbio....i samo krivi sitaciju u državi. Htio je i na socijalu ići.....Ne želim da pokraj takve osobe odrastaju naša dijeca! To ne bi bilo pošteno.
  4. login

    pomoć!!!

    malo utjehe dobro dođe...hvala Vam
  5. login

    pomoć!!!

    Trebam hitan savijet za svoj slučaj. Bila sam 6 god u bračnoj zajednici, koja nije bila idilična, dobili smo dvoje dijece. Nakon rođenja kćeri, otišla sam raditi, optužena sam za preljub od strane svoga svekra. Kada je situacija postala ne podnošljiva, muž i se selimo u stan. Stvari ne idu dobrim tokom. U međuvremenu ja nalazim bolji posao, a on odlazi u zagreb na doškolovavanje. Nepovjerenje je i dalje prisutno.....i tako se nastavilo sve do dana današnjeg. Da ne duljim, otišla sam od njega. Sada sam kod sestre, ona isto ima dvoje dijece i trenutno je na porodiljnom. Muž hoće razvod i dijecu pod svoj krov. Ne zapslena sam, a on radi. Starije dijete nam je krenulo u malu školu i ja ga vodim. problem je taj što je to druga općina a nisam promijenila adresu stanovanja. Jako se bojim da će mi ih oduzeti- Njemu je i vrtić i škola blizu. Koliku to ulogu igra u brakrazvodnij parnici???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija