Jump to content

roxy10

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je roxy10 objavio

  1. Da, postoji točan broj parkirališnih mjesta prema broju stanova odn. svaki stanar ima predviđeno parkirališno mjesto.
  2. Na parkiralištu postoje obilježena parkirna mjesta koje ne odgovaraju stanju u zemljišnim knjigama. Naime kako dvorište ide "u koso" prilikom postavljanjem betonskih kocaka cijelo je parkiralište obilježeno na nepravilan način. Zatražila sam od predstavnika stanara da se parkiralište obilježi na pravilan način odn. da stvarno stanje odgovara stanju u zemljišnim knjigama što je obećao učiniti. Iako ne znam tko je uopće ovlašten za obilježavanje?! Smatram da ne bi narušili izgled zgrade. Što se tiče ometanja stanara- ne bi nikome smetali glede manevriranja automobilima. Možda jedini problem može biti taj što se parkiralište nalazi tik do zgrade odn. susjedova prozora? Hvala unaprijed!!!!!!
  3. Kupili smo stan čije se vlasništvo proteže i na parkiralište. Zanima me možemo li na njemu, bez suglasnosti ostalih suvlasnika, a sukladno elaboratu, napraviti nadstrešnicu za automobil? Ako je potrebna suglasnost- da li je riječ o suglasnosti svih suvlasnika ili 51%?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija