Jump to content

Nexus

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, nisu bas neke dobre vijesti to... Znaci niti ako se radi o narusavanju javnog reda i mira i/ili nasilja u obitelji ja iz svog stana nemogu snimati zvuk koji dolazi iz susjedovog stana?
  2. Hvala ti na odgovoru. Dali to znaci onda kada bi izvan zgrade stao i snimio buku koja dolazi iz njihovog stana da bi to onda bilo ok?
  3. Pozdrav svima, zivim u stambenoj zgradi i vec nekoliko godina imam problem sa jako glasnim i nasilnim susjedima ciji stan je odmah uz moj. Oni se konstantno jako glasno svadjaju, vriste, bacaju predmete po stanu i lupaju vratima i ostalim predmetima. Mozete zamisliti kako zvuci kada netko u stanu do vasega 10 puta zaredom svom snagom zalupi vratima iz bijesa. To se cijela zgrada trese... Ima tu jos puno vise primjera ali necu previse razvlaciti pricu. Pozvao sam im policiju, koja je popricala sa njima i doslovno su mi rekli da su oni bespomocni sve dok sami ne zateknu te susjede da stvaraju buku. Mene zanima dali ja tu buku mogu snimiti svojim mobitelom iz svoga stan, doslovno da kameru uperim u zid da se nista ne vidi ali da se cuje zvuk koji dopire iz njihovog stana u moj? Tu snimku bi onda mogao poslati putem MUP mobilne aplikacije. Znam da ima jako puno ogranicenja oko bilo kakvog snimanja pa me zanima dali bi ovo sto ja planiram bilo legalno ili ne? Hvala svima puno unaprijed na pomoci.
  4. Pozdrav, zanima me na koji način se moraju bilježiti AdSense uplate na paušalni obrt? -Kolika su i kakva davanja na adsense uplate kada bi sve dolazilo na obrt te kako se racunaju? -Dali moram otvoriti neki zasebni devizni racun pošto su uplate samo u eurima? -Ako se mora izdavati racun za ove uplate dali racun mora biti izdan na Google, dali mora biti na HRV ili ENG jeziku (dali iznos u kunama ili eurima) i što sve racun mora sadržavati da bi bio valjan (u odnosu na klasican racun za HRV klijente, jer znam kako HRV račun mora izgledati)? -Da bi sve bilo 100% legalno što je još potrebno napraviti? Ako tko ima odgovore na ova pitanja bio bi jako zahvalan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija