Jump to content

komi

Korisnik
 • Broj objava

  41
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Izvadite rodni list a zatim tražite domovnicu.
 2. Može,jedino mora biti zatvoreno bolovanje,dogovorite sa doktorom zatvaranje na dva dana i opet otvori bolovanje kad dođe na burzu.
 3. Ono povoljnije za radnika.
 4. Poštovani, trebali ste gledati što kupujete,ali ako nema građ. niti u arhivu u općini, onda ćete je morati ishodovati i zbog drugih stvari.U elektri tražite koliki je dug starog vlasnika,možda manji od priključenja pa onda platite i tražite da vrate brojilo, tek onda prijenos na Vas koji ne košta.
 5. Nemožete to ovako riješiti nađite odvjetnika tu je potrebno više papira.
 6. Poštovani, treba u gruntovnici provjeriti na temelju kojeg papira je upisano poslednje stanje vlasništva,pa ako nije a sigurno nije to ostavinsko rj. onda njegovu pravomoćnost ovjeriti u sudu i predati u gruntovnicu da se upiše na mamu sve.
 7. Poštovani, najbolje je prenijeti vlasništvo vikendice ugovorom o dosmrtnom uzdržavanju,naravno ako se vodi samo na mami,sa njom se sklopi ugovor,ovjeri kod j. biljež.,tada nema nužnog dijela.
 8. Ako ste odjavljivali vozilo ima u mupu ili tražite u mupu te papire a da dokažete da ste kupili auto od tog koji je umro,znate gdje ste ovjerili ugovor i tamo tražite presliku ugovora j bilježnik ili u poreznoj kad ste plaćali porez mora biti ugovor.
 9. Poštovani, imam sličan slučaj i iz prve ruke da odgovorim,nećete uspjeti,jedino predajte prijedlog pa možete biti predbilježeni u zk. Propisi su takvi da svi stranci mogu koji su iz zemlje članice EU,a BiH još uvijek ne može bez suglasnosti ministarstva a oni još nikome koliko ja znam nisu izdali suglasnost. Pokušajte tražiti suglasnost možda ova nova vlada nešto omogući. Sretno! Pozdrav.
 10. Poštovani dobro pročitajte jeli to sporazumni otkaz ili ugovor. Ako je otkaz onda je to nešto drugo a ako je sporazum o prelasku u drugu tvrtku to je uredu.
 11. neka ona normalno radi dok ne dobije nešto pismeno ovako je rekla-kazala,nema komentara.
 12. Oni mogu biti stručniji od ovih koji vam utvrđuju invalidnost ali nisu angažirani za vještačenje za hzmo.Malo kad se dva stručnjaka slože kad imaju različite nalogodavce.
 13. Poštovani, ovo vezano za prijevoz i naknadu je klasično propisano,ali ovo u slučaju premještaja je propisan uvjet po kojem radnik je obvezan prihvatiti raditi na drugom mjestu na koje je premješten, naravno ako nije propisano samim ugovorom nešto oko premještaja na drugo radno mjesto.Ukoliko ste premješteni na drugo radno mjesto, pokušajte od poslodavca zahtjevom tražiti naknadu povećanog troška putovanja koji sad imate.
 14. Ako dobijete pozajmicu onda tužite za sve plaće u bruto iznosu po ugovoru.
×
×
 • Napravi novi...