Jump to content

toni_cobra

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je toni_cobra objavio

  1. Ti si, valjda, jedini, koji nije cuo reklamu: ako pijes, ne ...... diraj tipkovnicu, da nedoumica oko tvoje gluposti ne bi (dokazano) nestala. Ponovo: GDJE U (bilo kojem) ZAKONU, to pise?
  2. Upravo ovo sto sam citirao: U primjeru su boja semafora i znacenje znaka sukladni, pa onda kak je moguce da znakovi NE VRIJEDE (i izricito clanak 57.), ali pravila vrijede?
  3. U primjeru: http://www.sigurno-voziti.net/pravila/p03o1.htm navedena je tvrdnja da prema Članak 59. (1)Na raskrižju i na drugom mjestu na kojem se upravlja prometom uređajima za davanje znakova prometnim svjetlima (semaforima ili drugim uređajima), prometna svjetla za sudionike u prometu znače: 2) zeleno svjetlo – slobodan prolazak, a zbog Članak 34. Sudionici u prometu dužni su postupati prema značenju prometnih svjetala i kad se to značenje razlikuje od pravila o prednosti prolaska izraženom na istom mjestu drugim prometnim znakom. NE vrijede Članak 34. (2) Sudionici u prometu dužni su postupati u skladu s prometnim znakovima postavljenim na cesti i kad time odstupaju od propisa o prometnim pravilima. niti Članak 57. (2) Vozač vozila koje skreće ulijevo dužan je propustiti vozilo koje, dolazeći iz suprotnog smjera, zadržava smjer svojeg kretanja ili skreće udesno, osim ako postavljenim prometnim znakom nije drukčije određeno. (4) Vozač koji ulazi vozilom na cestu koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska dužan je propustiti sva vozila koja se kreću tom cestom.
  4. Molio bih za uputu: Podnio sam zahtjev za obnovu prekrsajnog postupka (cl.214. st1. Prekrsajnog zakona), zbog presude na temelju , samo i iskljucivo, izjave vlasnika vozila-direktora o pocinjenom prekoracenju brzine (prije cca. 3godime, na fotografiji nije vidljivo tko je za upravljacem). Odbili su moje trazenje, bez upute o pravnom lijekuMolio bih za uputu: Podnio sam zahtjev za obnovu prekrsajnog postupka (cl.214. st1. Prekrsajnog zakona), zbog presude na temelju , samo i iskljucivo, izjave vlasnika vozila-direktora o pocinjenom prekoracenju brzine (prije cca. 3godime, na fotografiji nije vidljivo tko je za upravljacem, nema policijskog zapisnika o zaustavljanju vozila). Odbili su moje trazenje, a nema upute o pravnom lijeku. Da li se mogu jos nekome zaliti. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija