Jump to content

naiva12

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je naiva12 objavio

  1. odbili su me jer nisam tada imala parcelacioni elaborat gdje se vidi cijela čestica nakon toga je došlo do nagodbe a oni to tumače da se meni neće ništa dogoditi da tim utuživanjem samo pravno srede papire .Hvala vam mislim da ču morati nekako naći pravni savjet .
  2. pokrenula sam kod suda predmet za naknadno pronađenom imovinom dobila sam rešenje da se odbija(išla sam na mirenje i postigla dogovor da me se isplati)sada odvjetnica suprotne strane kaže da će tražiti utuženje da bi njen klijent sredio papire u katastru i gruntovnom obzirom da nemam odvjetnika neznam dali me opet hoće izigrati neznam što pravno znači utuživanje.
  3. veliko hvala dali ste mi smjernicu
  4. provjerila sam na ugovoru i na tužbi piše 130.000,ookn
  5. hvala ali molim vas pojasnite mi odvjetniku sam platila sve tako je barem rekao prije 3g.održano je 1 ročište od 20min vrijednost ugovora se nezna s obzirom da su nekretnine pale sada sam odlučila ići na mirenje pa neznam gdje bi mogla provjeriti troškove spora molim vas hitno mi je.unaprijed zahvaljujem.
  6. hvala vam i ja sam tog mišljenja ali moj odvjetnik nije tako da sam odlučila ićinaravno bez njega..još jednom hvala
  7. molim da mi netko odgovori:kad se plaća i koliko podnošenje tužbe za poništenjem darovnog ugovora bitno mi je da znam prije ili poslije spora...puno hvala unaprijed...
  8. molim vas koji ste stručni ili ste imali takvo ili slično iskustvo:pošto nemam novaca dogovorila sam (usmeno)postotak s odvjetnikom a sad na izlazak na ročište tražio me 1000kn.sad neznam kako on to misli jer ja nisam u mogučnosti to raditi u budućnosti jer imam primanja 2500kn,molim vas za odgovor,savjet,unaprijed veliko hvala.
  9. u sudskom sam sporu htjela bi da to što prije završi pa bih išla na mirenje dali mi netko može pomoći dali se to isplati ? unaprijed hvala...
  10. naiva12

    ostavina

    neznam kako doći do pravde:mama mi je umrla prije 18g.na ostavinskoj raspravi imovinu koja je ostala kuća i zemlja djeli se:1/2bratu 1/2 meni,nečak se odriče jer pokojna sestra dobila svoj dio 2 puta(u gruntovnici i katastru nesređeni papiri)nečak moli da mu potpišemo da zemlju na kojoj je kuća pokojne sestre,šogora i njega prenese na sebe,odlazimo odvjetniku na katastarskom planu dogovaramo sređivanje tog dijela čestice nakon nekog vremena nečak kaže da sad to ovjerimo kod j.bilježnika,potpisujemo darovni ugovor na kojem piše broj njegove kuće(ali i cijelo naše nasljeđeno zemljište)papiri mu tad trebaju pa ćemo mi svoje primjerke dobiti naknadno,brat umre i na njegovoj ostavini doznajem da smo prevareni,molim savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija