Jump to content

doktorbobo

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani Obraćam vam se s pitanjem kome da prijavim dotičnu osobu koja se bavi prodajom drva. Naime isti je dosad prevario puno ljudi u selu i okolici, jer dovozi duplo manju količinu od naručene a kad se istog pozove da vidi šta je dovezao i koliko. tvrdi da je to ta količina iako je u mom prisustvu mjerio i uvjerio se da je dovezao upola manje. Neodustaje od svoje tvrdnje da po njegovoj računici tu ima točna količina, iako se sam uvjerio u količinu i da sam ja u pravu. Platio sam mu pola koliko je i dovezao, a sad mi isti prijeti da će doći i odvesti ista drva ako mu neplatim ostatak. Rekao sam mu da odveze svoja drva ali da mi prvo vrati moje novce. On je ostao sav u čudu i rekao koja je njegova računica ako on meni vrati moje novce i odveze drva. Još bih napomenuo da mi nije izdao nikakav račun jer on Tako ne radi. Molim za savjet.
  2. Hvala moderator upravo je tako kako ste napisali
  3. Hvala svima koji su se javili na moj upit te da vas samo izvjestim da sam sudskom odlukom oslobođen svake odgovornosti jer nisam narkoman. <a kako je policajac saznao da sam HRVI, pa vidio je naljepnicu HRVI invalida i iskaznicu. Svima hvala ma kako tko tumačio moj slučaj ali ste mi svejedno pomogli. Bog svima
  4. U 4. mjesecu ove godine u večernjim satima zaustavila me prometna policija radi kontrole. Pol icajac koji me zaustavio čim je čuo da sam HRVI tražio je od mene da obavim alkotest, što sam učinio. Pošto nikad ne pijem test je bio negativan. Nakon toga me je testirao na opijate putem sline, no i to je bilo negativno. Nakon toga je inzistirao na vađenju krvi i urina, jer je svojom slatkorječivošću saznao da pijem lagane psihoanalgetike,stpao me u vozilo kao najgoreg kriminalca a suprugu i dijete koji su bili sa mnom ostavio u autu da se smrzavaju, jer je tada bilo stvarno zima. Naime pišem Vam jer sam dobio poziv za sud 1.12.2011. jer je analiza pokazala kako sam imao u krvi nešto diazepama i lumidola koji su mi prepisali specijalisti. Naknadno sam saznao da se isti policajac koji je vođa ophodnje (naime radio sam u policiji do umirovljenja) upravlja službenim vozilom, a isti se lijeći na psihijatriji, gdje je i bolnički zadržan, pokušao dva suicida, gdje su ga kolege spašavale. Jako me boli činjenica da ne smijem reći da sam hrvatski branitelj, a kamoli da sam HRVI, jer odma ode vozačka, što mi u ovom slučaju naglašavaju u optužnom prijedlogu, pa čak i zatvor. Dao bih sve ovo u javnost, s tim da ću tada navesti ime i prezime dotičnog policajca, a sada Vas molim za prvu ruku ako mi možete pomoći savjetom ili preporukom. Županija Vukovarsko-srijemska.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija