Jump to content

cadi67

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Problem je što je opis izmjenjen, a u suštini se obavljaju isti poslovi, neke obveze su izostavljenje, a neke dodane, ali osnovni posao je isti i natječaj za novog radnika je raspisan i osoba je zaposlena prije uručivanja mog otkaza.
  2. Dobio sam poslovno uvjetovan otkaz, u obrazloženju piše zbog smanjenog obima posla, za vrijeme otkaznog roka zaposlena je osoba pod drugim nazivom radnog mjesta i s istim opisom radnog mjesta, koju ja moram obučiti svom poslu. Imam li pravo tužiti poslodavcaza neopravdani otkaz?
  3. Potpisan je sporazumni otkaz ugovora, nažalost nisam ga dobio da mogu napisati detalje, poslan sam na godišnji i nakon toga sam dobio na kućnu adresu radnu knjižicu i odjave s zdravstva i mirovinskog.
  4. Prije nekoliko mjeseci poslodavac mi je ponudio na potpis bjanko otkaz ugovora o radu, pod uvjetom da će mi dati izvanredni otkaz. Ja sam ga potpisao jer je to bio uvjet da nastavim raditi. Prije nekoliko dana mi je aktiviran isti, da li ga je moguće na neki način osporiti, jer je potpisan praktično pod prisilom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija