Jump to content

GaLaZZyE

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Radila sam s bratom 20 godina na istom radnom mjestu u firmi koja se bavi priređivanjem igara na sreću. Promjenom rukovodstva nas dvoje smo razdvojeni uz usmeno objašnjenje da ne smijemo raditi zajedno jer u slučaju nekog spora ne možemo svjedočiti jedno protiv drugog. Da li to ovisi o poduzeću ili o volji nadređenog ? Unaprijed hvala.
  2. U suvlasničkoj zajednici ima nas troje. Jedan od nas je svoj dio darovnim ugovorom dodijelio svome sinu da stekne pravo vlasništva na taj dio. Ja, kao jedan od suvlasnika, o tome nisam bio obavješten. Sada kada ja tražim vlasnički list za svoj dio zajednice (nasljedstvo po mome ocu) u tome sam onemogućen, kao i u tome da i ja onda mogu svoj dio nekome darovati kao što je već darovao drugi suvlasnik.
  3. U suvlasničkoj zajednici ima nas troje. Jedan od nas je svoj dio darovnim ugovorom dodijelio svome sinu da stekne pravo vlasništva na taj dio. Ja, kao jedan od suvlasnika, o tome nisam bio obavješten. Sada kada ja tražim vlasnički list za svoj dio zajednice (nasljedstvo po mome ocu) u tome sam onemogućen, kao i u tome da i ja onda mogu svoj dio nekome darovati kao što je već darovao drugi suvlasnik.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija