Jump to content

lovac67

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. prijatelju imam istu situaciju,znači troje djece ,umanjen dječiji ,a rješenja nema,samo što mi je teta na mirovinskom 17.05.2013 godine rekla da je riješenje poslano ,ali nije bilo nikog kući pa je vraćeno,što mi je jako sumnjivo,pošto ja imam poštanski sandučić,a riješenje netreba potpisivati,pa se pitam zašto nije ubačeno u sandučić. Neslužbeno mi je rečeno da sam podigao prosjek primanja,što nije istina naprotiv drastično je smanjen. Zato se ja mislim potruditi i što prije otići po daljnje informacije,jer nemože to ići tako da me se kazni a ja neznam razlog. Žao mi je to je sve za sad.
  2. Poštovane kolege imam saznanja da problem leži u upravnom odboru fonda za stipendiranje,jer kao navodno nemogu se usuglasiti stavovi svih članova odbora,navodno iskri između ministra i mladog jastreba kao i gos. Klema. Kad se stavovi usuglase mislim da dobivamo potrebite informacije,a do tad čekati!
  3. Dali mi neko može objasniti zašto danas nema predstavnika vlasti,pa ni oporbe a napose ni našeg ministra Matića na ovako velikoj obljetnici? Zašto HRT tako jasno ignorira ovu veličanstvenu obljetnicu? Dali smo mi branitelji stvarno toliki teret ovoj napaćenoj ,ali ipak našoj HRVATSKOJ?
  4. ćukašu mislim da ti kontrolor bolovanja uistinu može zaključiti bolovanje kad hoće,ali ako imaš urednu dokumentaciju što znači da se redovito liječiš,koristiš terapiju i ako je njegova procjena da još uvijek nisi sposoban za rad normalno da bolovanje ide dalje.
  5. mislim da nemoraš jer koliko je meni poznato negativan odgovor dobiješ za mjesec dana,a pozitivno rješenje dolazi za otprilike 3-4 mjeseca,zato strpi se i čekaj.
  6. dome mijo dali si živ,ja čekam odgovor a od tebe nema glasa,molim odgovor!
  7. poštovanje svim sudionicima rasprave,sad bi ja na osnov vaših komentara rekao da se jednim dijelom slažem s vama i mislim da je moja pravda50%kupusar a ostalih 50% mrljovac,smatram da prosjek 3,50 možemo uzeti kao relevantan,ali ako se on mijenja tj. podiže na više mislim da tada treba mijenjati još neke stvari kao što reče kolega kupusar. Mislim da se tu ne radi o nikakvom gunđanju već jednostavno ne razmišljamo isto.,a ja konkretno imam ne baš zanemariv broj udjela isto kao i moje dijete koje nije nikakav problem i redoviti je đak osim što je zadnju godinu popustila(3,50) pa me strah da nedobijem stipendiju.Popustila je zbog ponosa Hrvatskog jer većina profesora simpatizira ex yu,pe je bilo trzavica koji su doveli do sveg ovog.Bog i Hrvati!
  8. poštovani Dome Mijo molio bih te da mi odgovoriš dali si sve 3 godine bolovanja bio kako kažeš na 100 % bolovanju i još bi volio znati dali sada nakon 3 godine bolovanja primaš normalno naknadu za bolovanje i dali si radio u privatnoj ili državnoj firmi.Normalno je da razumijem da si još uvijek na bolovanju DR ptsp. Molim što hitniji odgovor.
  9. Pozdrav svim braniteljima forumašima.Imao bi pitanje za mrljavca,pa bi molio da mi odgovori dali ima logike i koliko, da svi branitelji dobivaju stipendije za djecu mada su neki prodali svoje udjele,a zna se da se stipendije dodjeljuju iz dobiti braniteljskog fonda.Mislim dali je pošteno da naspram onih koji nisu prodali udjele,a djeca imaju prosjek 3,50 da njihova djeca ne dobiju stipendiju zbog prosjeka ocjena,a istodobno oni branitelji čija djeca imaju bolji prosjek dobiju stipendiju iako je njihov roditelj prodao udjele. Smatram da bi prvi uvjet bio dali si još uvijek član braniteljskog fonda,potom prosjek ocjena koji nesmije biti ispod 3.50. Moj primjer osobni je da nisam htio prodati udjele,nego sam podigao jedan manji kredit iz razloga tog da je fond jači i da se stipendije i ostale vrste pomoći mogu financirati. Molim komentar mrljavca i ostalih sudionika da vidim dali ispravno mislim ili trebam mijenjati mišljenje.
  10. pozdrav tadija24 hvala na odgovoru, samo da znaš nisam u sastavu MUP-a,izvini što se nisam prije javio. MRLJAVAC se ne javlja nikako to mi je malo čudno,nadam se da nije ništa ozbiljno!
  11. prijatelju rubens hvala na odgovoru,možda će tebi značiti informacija da sam ja bio u ZG na vještačenju nedavno i dobio odbijenicu s naznakom nastaviti liječenje,dali to mijenja nešto na stvari vezano za prekoračenje 3 godine bolovanja? molim odgovor ili nekakav komentar
  12. pop84 prijatelju puno hvala na odgovoru,da je bio malo opširniji nebi se ljutio,al svakako najljepša hvala za pomoć prilikom odgovora,jer si potaknuo neka druga razmišljanja puno pozdrava
  13. forumaši izvinite na netočnosti ,a radi se o podatku početka bolovanja ono je počelo 02/2010 što znači još malo do tri godine,zato me zanima što se dešava nakon tri godine,koja su moja prava i dali sam još uvijek zaposlenik firme,kolika i dali ću uopće imati ikakva primanja poslije tri godine(sad imam 1800 kn) molim za odgovor ili bar neki komentar!!
  14. želim sreću svima pa i njima , al nemogu da vjerujem da niko nezna nikakav odgovor.Mrljavče što se ne javiš da mi kažeš dali znaš ili neznaš. pozdrav svim originalima
  15. poštovanje svima,čitam sve komentare i odgovore i mislim da zakon nije u potpunosti definiran,ali ipak imam pitanje i želio bi konkretan odgovor. Pitanje glasi:što se dešava sa mnom nakon 3 godine bolovanja(od 02/2009 do daljnjeg )dali sam još uvijek zaposlenik firme,i koliko će biti moja primanja ako sad imam 1800 kuna.Molim odgovor i unaprijed zahvaljujem. - - - Updated - - - poštovanje svima,čitam sve komentare i odgovore i mislim da zakon nije u potpunosti definiran,ali ipak imam pitanje i želio bi konkretan odgovor. Pitanje glasi:što se dešava sa mnom nakon 3 godine bolovanja(od 02/2009 do daljnjeg )dali sam još uvijek zaposlenik firme,i koliko će biti moja primanja ako sad imam 1800 kuna.Molim odgovor i unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija