Jump to content

matijaizzagreba

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je matijaizzagreba objavio

  1. Molim vas odgovor... nezaposlen sam dulje od godinu i pol dana, prošli mjesec mi je isplaćena zadnja naknada... Dali postoji još neka mogućnost u isplati nekakve naknade, pripomoć u plačanju režija, hrane ili slično? Živim kao podstanar ali nisam prijavljen na toj adresi, ali mogu se prebaciti bez problema... živim u Zagrebu... hvala
  2. Ne znam gdje da postavim ovaj post, pa molim admina da mi premjesti ako sam pogrješio... ...Molim odgovor od nekoga tko se razumije... moja susjeda je dala sa svojom braćom punomoć na vozilo (ona se odrekla prava na vozilo) tako da se vozilo dijelilo na tri dijela (troje braće) koji su punomoć dali četvrtoj osobi (u nadi da će ta osoba prodati auto), dvoje braće je u engleskoj i nemaju mogućnost otkazati punomoć, a treći brat je tu i on bi otkazao punomoć... dali je to moguće? što učiniti? on ne želi vratiti auto a niti prodati ga. hvala na odgovoru.
  3. ...Molim odgovor od nekoga tko se razumije... moja susjeda je dala sa svojom braćom punomoć na vozilo (ona se odrekla prava na vozilo) tako da se vozilo dijelilo na tri dijela (troje braće) koji su punomoć dali četvrtoj osobi (u nadi da će ta osoba prodati auto), dvoje braće je u engleskoj i nemaju mogućnost otkazati punomoć, a treći brat je tu i on bi otkazao punomoć... dali je to moguće? što učiniti? on ne želi vratiti auto a niti prodati ga. hvala na odgovoru.
  4. Primao sam sa zavoda za zapošljavanje 4mj. naknadu, medjutim, sada ne primam već 6 mjeseci nikakvu naknadu (tražim posao). živim ne prijavljeno kao podstanar u stanu kod prijatelja koji je naslijedio stan i još nije dobio rješenje od suda te se ne mogu prijaviti tu-već sam prijavljen na majčinu adresu. nemam nikakva primanja zadnjih 6 mjeseci. dali postoji mogućnost na neku financijsku pomoć sa socijalnog? ili nešto tipa da mi pomognu platiti režije? imam 32 god. nemam djecu, niti ženu. hvala na odgovoru. ako sam krivo postao post, molim admine da me ispričaju!
  5. S obzirom da sam dužan na nekoliko strana, bio sam jamac i sl. te sam i sam bio neodgovoran prema plačanju kredita i računa. u nazad nekoliko godina mi uzimaju 1/3 od plače, i sa tim sam se pomirio. medjutim, od 01. 01. 2011. imam zaštićeni račun jer mi je tekuči u blokadi i do sad je to funkcioniralo ok, medjutim, prošli mjesec mi je sjeo regres pa mi je žena u računovodstvu (koju ne smijem osobno nazvati, već samo preko mog poslodavca upitati, što nisam ni siguran dali je to ok) oduzela jednu trečinu (što je ok) a ostali iznos prepolovila i pola uplatila na tekući a pola na zaštičeni, tako da sam ostao ne jednoj trečini plače a ne dvije jer mi je tekući u blokadi pa ih nemogu dignuti a i to je otišlo jednom potražitelju (a da ne spominjem FINU koja za svaku transakciju uzme 110kn, a nezna ti reči koliko si kome dužan, tj. naplačuju 50kn po stranici tu info.). pa me zanima, dali netko zna, zakaj je to tako? i dali je to u redu? u zadnji par dana u medijima je izašlo kako se odgadja "šerifov" ovršni zakon do 01.07. dali se to odnosi i na ovakav tip ovrha? molim za savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija