Jump to content

fluff

Korisnik
  • Broj objava

    41
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je fluff objavio

  1. Pozdrav! Evo i mene sa rokom za 28.06.2011. Kako napreduje učenje? Na žalost, ne znam ništa o komisiji i članovima. Lijep pozrav!
  2. Čestitam na položenom ispitu!! Evo da se i ja pridružim ovoj temi jer planiram polagati JB ispit na ljeto. Molila bih, da li netko ima materijale za učenje? Naravno, zakone sam sve nabavila, a da li postoji nešto uz to? Ako da, molila bih da mi pošaljete na mail 042fluff@gmail.com. Unaprijed zahvaljujem! Sretno svima!
  3. poštovani, molim za pomoć i savjete..ovako, radim kod istog poslodavca, skoro će dvije godine. Uz početni probni rok od nekoliko mjeseci, sklopili smo ugovor na određeno, nakon kojeg isteka, nastavljam raditi još nekoliko mjeseci bez ugovora (ovdje unam da zakon smatra da je sklopljen g. na neodređeno)i nakon toga, poslodavac dolazi s idejom novog ug. na određeno, kraći od prvog. E sad, koji je moj status i prava obzirom na "smatranje" zakona i stvarnost? Hvala Vam!!
  4. Poštovani, da li VPS prijedloga za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave može biti izražen u stranoj valuti? hvala
  5. Da li netko zna, kolika je netto plaća jb vježbenika i jb savjetnika? Hvala!!
  6. Koje su bračne smetnje..kako ja znam za 4, zanima me koja je peta! hvala
  7. Kratko pitanje- rok za žalbu u skraćenom postupku? Hvala
  8. Kolege, kako nema baš puno objavljenih pitanja o o ovom ispitivaču, molila bi da, oni koji znaju, napišete nešto o njemu...da li ponavlja pitanja,kakav je pristup i sl. Hvala!!
  9. hvala unaprijed..ako može, molim vas da pošaljete i meni ovaj paketić na mail 042fluff@gmail.com Hvala!!
  10. Molim da mi pobliže razjasnite...maloljetnik koji sa 16 godina stupa kao ortak u obrt, koja je njegova odgovornost. Znam da po zakonu o radu zak. zastupnik za sklapanje ugovora o radu daje ovlaštenje maloljetniku, a koja je uloga soc. skrbi i da li ona treba dati kakvo odobrenje te da li zak. zastupnik treba izjavom garantirati da preuzima odgovornost za maloljetnika u obavljanju poslova u obrtu...hm, pa nije li maloljetnik vać po samom zakonu odgovora i deliktno sposoban s navršenih 14? Hvala na razjašnjenjima!1
  11. Molim hitno za jedan odgovor iz KPP-a. Koja su prava oštećenika? Hvala!
  12. Kaj hoćet reć da se ispitivači često promjene??? Ja potpisujem kapitulaciju...
  13. Da li mi možete pomoć...znate li da li Sučević ponavlja svoja pitanja??? Malo mi teže ide taj predmet.. Hvala!
  14. Hvala na odgovorima!! Držite se ljudi, možemo mi to!!
  15. Da li je netko bolje naučio upravu od mene i zna odgovor na pitanje koja su 3 slučaja obustave postupka pred Upr. sudom? Već sam izludjela tražeći odgovor.. Hvala!
  16. fluff

    Ispitivači

    Molim Vas ako imate pitanja od SUČEVIĆA i VIČIĆA da mi ih proslijedite na mail 042fluff@gmail.com! Sakupila sam neka po forumu, ali mislim da bi toga trebalo biti više, pa...plizzzz!!! Hvala i sretno svima!!
  17. Ok, objavljeno je..molim za pomoć..koje su korisne informacije o Sučeviću i Vičiću? Molim vas, ukratko!! Hvala!
  18. Ima li još nervoznih koji nisu dobili rješenje, a izlaze u 11. mjesecu??
  19. Nažalost, od moje zamolbe da mi netko pošalje presude na mail, ništa...nitko se nije javio. Žao mi je; da imam, poslala bih i ako se netkosmiluje, poslat ću vam. Sretno!!
  20. Jesi prijavio za taj datum, odnosno da li si naveo da želiš odgovarati oko tog datuma? Sretno!!
  21. Ja sam u istom košu kao i vi, samo što sam se zadnjih dana rastala s koncentracijom i više mi se neda učiti...strašno..sad jedva čekam da samo prođe ova tetura! Pitanje: znate li koje su presude često na pismenom? Molim vas ako imate primjere istih da mi pošaljete na mail 042fluff@gmail.com. Hvala, pomoći ćete mi puno!! Sretno!!
  22. Poštovani, molim odgovor na pitanje da li javnobilježnički vježbenik može nakon položenog pravosudnog ispita nastaviti s radom u istom uredu ako u njemu već ima jedan javnobilježnički savjetnik? Hvala!!!
  23. Molila bi ako znate da mi kažete koje s najčešće presude na ispitu i iz kaznenog i iz građanskog tako da znam šta ponijeti sa sobom i ako netko ima primjere istih da mi pošalje na mail 042fluff@gmail.com. Hvala i sretno svima!!
  24. Ja ne znam kako vi, ali počinjem se gubiti u osjećajima..malo mislim da znam, malo da nemam pojima..strašno. Pokušavam ne paničarit no i to mi teško ide. Zanima me jedno-da li se uspije posložit i proć sva pitanja kojih ima mali milion od dana kada saznate komisiju? A kako uoće izgleda pismeni? P.S- sutra je novi dan i isti ritam-skoro cijeli dan za knjigom i velikim upitnikom hoće li išta ostati u glavi!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija