Jump to content

Koprive

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, hvala na odgovoru. CVH sam već kontaktirao ali oni najbolje znaju koju dokumentaciju treba njima dostaviti, a ne bave se pitanjem kako do te dokumentacije doći, što je i razumljivo. I u pravu ste, napravio sam grešku u koracima utrošivši novac u restauraciju motora prije provjere. Zato i pitam koje mogu nastati reperkusije nakon nje.
  2. Dobar dan, Ispričavam se ako je tema na krivom mjestu (molim uputiti me gdje bi ju bilo bolje objavit u tom slučaju) ili ako je slična tema već bila (i molim link na istu u tom slučaju). Restauriram jedan stari automobil i za njega sam prije nekoliko godina kupio motor, i to jači nego što je originalno bio ugrađivan. Htio bih, kada završim restauraciju, homologirati automobil s novim motorom, no nemam nikakve papire za taj motor jer nisam znao da trebaju kada sam kupovao pa nisam niti pitao. Koje su mi opcije za dobiti papire ako ne mogu stupiti u kontakt s bivšim vlasnikom? Pročitao sam da je moguće nekako preko narodnih novina dobiti nove papire? Neki postupak gdje se tuži bivšeg vlasnika ili slično... Također, volio bih provjeriti na policiji je li motor ukraden. Što će se dogoditi ako ispadne da jest? Ja sam već uložio novaca u potpunu obnovu dotičnog motora, pa ne bih baš htio da mi ga oduzmu... Hvala!
  3. Kako izgleda ta obrana? I je li sudu "draže" da ja to pošaljem, pa da onda ne trebaju sazivati ročište itd.?
  4. Hvala puno. Nemam što poricati, doslovce sam uhvaćen "in flagranti" tapkanjem po ramenu. Teški socijalni slučaj nasreću nisam. Možda mi neće lupiti baš najtežu kaznu pošto se ipak radi o sitnim satima, nije sad usred bijela dana. Kako god bilo sram me Koliko ima smisla probati poreći alkoholiziranost pošto nisam testiran, i je li bolje po mene da jesam ili nisam alkoholiziran?
  5. Pozdrav. Dobio poziv na sud na svjedočenje (policajac i ja). Uglavnom, čekajući noćni tramvaj na glavnom kolodvoru morao sam jel nuždit te sam, zato što bi u slučaju propuštanja tramvaja morao čekat još sat vremena da odem doma, otišao na tomislavac do trave i tam pišao. Poštenih i moralnih građana nije nigdje bilo. Prilazi policajac i traži osobnu, ostalo je jasno... I bio sam pijan. Uglavnom piše da sam bio vidno alkoholiziran te da sam pokazivajući spolovilo uznemiravao građane itd... Što mogu očekivati na sudu? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija