Jump to content

adele

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Po mom iskustvu i iskustvu mojih kolega od slanja prijave do ispita cca mjesec dana.I da, poziv ti dolazi dva tjedna prije ispita.
  2. Ja sam skidala baš s ove teme, znači ljudu koji su položili stavili su koja su im pitanja bila.Imaš na ovih 9 stranica brdo pitanja.
  3. Ja sam učila po pitanjima, što je bilo za VSS,a ostalo za SSS. Uredsko sam učila iz one skripte sa stranica Ministarstva (dodatna literatura za učenje), jer to mi je bio i posebni dio, pa sam to htjela opširno. Još sam prešla sva pitanja koja sam našla ovdje na Legalisu. Pravnici koji su bili sa mnom u grupi imali su ista pitanja kao i ja, tipa mene je pitala iz Službeničkih lake povrede i kazne, pravnicu teške povrede. A što se tiče ispitivača, to je istina. Ima ih svakakvih. Nama je naša tajnica, koja nas je vodila kroz ispit, odmah ujutro rekla da imamo super ispitivače.
  4. Nisam Rebeca, ali sam položila ispit u subotu. SSS opća uprava- administrativni referent. EU ispitivač savršen, ne gnjavi postavi 2-3 pitanja. Ustav i sustav ispitivačica se zvala Kristina sve OK, sa mnom je bio i pravnik, nije ga pitala ništa što nema u pitanjima na njihovim stranicama. Uredsko i ZUS/ZUP ( meni je to bio i posebni dio) ozbiljna plavuša, ali skroz O.K. Lokalna i Službenički je najduže ispitivala. Sa mnom je bila jedna pravnica, pitala je svaku po 7-8 pitanja, s tim da smo stvarno sve znale.
  5. Kao i sva ostala ekipa, najusrdnije molim skriptu za DSI, SSS, administrativni referent, na : grof37@net.hr Unaprijed zahvalna!
  6. Kao i sva ostala ekipa, najusrdnije molim skriptu za DSI, SSS, administrativni referent, na : grof37@net.hr Unaprijed zahvalna!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija