Jump to content

Tiva

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sve je po zakonu,sam što se kod potpisivanja police nije obratila pažnja na stavak u kojem piše kako kod raskida.Sa svakom policom dolazi i otkupna vrijednost te police iz koje se vidi duže se uplačuje veća je dobit.Ima i drugih opcija ako ne možete plačati,jedna je i da smanjite uplate na min.svotu tek toliko da policu održite "živom" pa nakon nekoliko godina tko zna mpžda se i financijska situacija promijeni a i otkupna vrijednost vam se poveća.Svakako se posavjetujte sa jednim dobrim zastupnikom.
  2. Police jednostavno prestaneš plačati i nakon dve-tri opomene police se jednostavno raskidaju zbog neplačanja.
  3. Molim pomoć, imam opg i nisam u sustavu PDV-a i želim prodavati vino doma fizičkim osobama .Kako sam u registru,predana je zaliha u agenciju za plačanje ,na carinu, sve po zakonu i sad mi nitko ne može odgovoriti kako da kod slijedeće prijave zalihe opravdam manjak koji je prodan doma.Sad ću zatražiti zahtjev za puštanje vina u promet ali kako dalje... u agenciji za plačanje rekli su da ne barataju sa tim podacima a u ZG na ministarstvu za vinarstvo rekli su da pitam knjigovođu a ja ga nemam jer imam samo 7000 l.Zna li netko koga da pitam sve to?
  4. Ukratko imam policu ful kaska za auto koja mi istiće u 3 mj. i sad mi je došla uplatnica sa određenom cifrom koju trebam platiti.Kako sam cijelu policu otplatila već prošle god. / u tri rate DinersClub / nazvala sam poslovnicu gdje su mi rekli da je došlo do greške u izračunu police i da još dugujem 400 kn.Zar ja to trebam platiti ,a nisam dobila nikakvu drugu policu ni obavijest o promjeni ili reklamaciji ? Što da radim ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija