Jump to content

ivana2345

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Prije par mjeseci sam se registrila na internetsku stranicu pod nazivom Second LIfe. To je zapravo neka vrsta virtualnog svijeta u kojem možeš na različite načine zarađivati novac koji se zove lindens . A taj lindens kasnije možeš pretvoriti u pravi novac. 260 dolara = 1 lindens. Sada imam par tisuća lindensa na računu što bi bilo 5 dolara i razmišljam o tome da kada još malo zaradim (trenutačna mi je zarada 1 dolar dnevno) prebacim sve na paypal a sa paypala na svoj devizi. Pa moje pitanje je dali bi trebala prijavit porez ? Hvala
  2. a šta bi još trebala navest ??? kako mislite trebao bi proći povoljnije ? užasno se bojim šta će biti sa svime time
  3. ne ne ne.. ova bezuvjetna kazna nikako ne dolazu u obzir!!!! nikako... bi se moglo to izbječ nekako npr. da se uzme odvjetnik i da se dogovori u 3 dijelu sa oštećenom osobom da joj se sav novac vrati???? ja sam ćula za slučajeve ljudi koji su počinili 5,6 krađa i tek nakon tako 6 dobili bezuvjetno a sve prije uvjetno.
  4. i zaboravila sam napomenut da je osoba1 za 4.dijelo dobila prije tjedan dana 3 mj uvjetne
  5. -ugl radi se o osobi1 koja je navrsila 21 godinu -i koja je već više od godinu dana u teškoj situaciji jer je izgubila prije par mjeseci jednog roditelja nakon duge borbe sa bolešću -i sada živi sama sa preostalim roditeljem koji isto ima zdravstvenih problema i brine se financijski o njemu, tako da je u toj obitelji novac veliki problem -kao posljedica te teške situacije ta osoba je malo skrenula sa pravog puta i počela se bavit kriminalnim radnjama(krađama) i sada mora odgovarat za njih radnje su: 1. provala u zatvoreni prostor ali ništa nisu uzeli 2. provala u zatvoreni prostor i uzeli su iznos do 100 kn 3. provala u zatvoreni prostor i otuđili su iznos možda malo manji od 10 000 kn 4.krađa i otuđen je iznos od druge osobe oko 2000 kn ugl. ta osoba1 sva 4 dijela nije napravila sama već sa osobom2. datkle oba dvije osobe su jednako u tome. samo šta osoba2 bi se mogla izvući radi toga šta ima neke lakše psihičke probleme tipa na nekim antidepresivima je i tako to. neznam točno... - pa me zanima, šta mislite da bi moglo snaći osobu1 - ta osoba se sada stvarno kaje i užasno joj je žao radi svega ali jednostavno u tom periodu života nije znala šta radi i rješavala je svoj unutarnji nemir na taj način.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija