Jump to content

amerpo

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. čini mi se da nema pomoći ako nije točno definirano na rješenju od suda, očito ćemo morati ponovno na sud da se to točno definira jer ovako ću se s njom navlačiti cjeli život
  2. da krivo sam napisao, to je stručno mišljenje czss a ne rješenje czss.
  3. U rješenju od suda piše da će malena kod mene biti 15 dana prema dogovoru roditelja a u rješenju od czss piše da će mala biti kod mene u vremenu očevog godišnjeg odmora, ja bi pristao bilo kad u 7. ili 8. mjesecu ali ona to ne želi. Isto tako nije točno navedeno od kad do kad će malena biti kod mene pod praznicima.
  4. Poštovani otac sam curice od 3.5 godine, nakon razvoda prema sudskom rješenju imam malenu pravo viđati svake srijede i svaki drugi vikend (od petka do nedelje), praznike i blagdane naizmjence prema dogovoru, te 15 dana ljetnih praznika. Neznam što mi je činiti kad mi moja bivša žena malenu ne želi dati tih 15 dana, problem je i kod praznika jer u sudskom rješenju piše prema dogovoru a ona veli da se nećemo ništa dogovoriti. Zvao sam u czss i rekli su mida im je žao i da to nije njihov problem. Što mi je činiti? Unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru!
  5. dobro, i što mi je sad činiti, ima neki način kako se ovo s manipuliranjem može rješiti?
  6. eh... sad se je ona opet predomislila i rekla je da ne želi da je ja isplatim a niti ona ne želi mene isplatiti. Sve režije i kredit ja plaćam ona ne želi sudjelovati u plaćanju režija ni kredita. Neznam što da radim dalje jer nemogu više ovo financijski izdržati.
  7. Poštovani zajedno sa jednom općinom suvlasnik sam parcele na otoku Krku. Suvlasništvo je pola pola. Naime kako nisam iz tog kraja pa ne idem često tamo jednom prilikom prije par mjeseci prolazio sam onuda i uočio da se puno stvari promjenilo. Srušena je ograda, oduzet dio zemljišta 30% za izgradnju nogostupa i proširenje ceste. Na parceli stambeni kontejneri i građevinski strojevi. Pošto nisam znao o čemu se radi i nitko me nije obavjestio niti upoznao sa stvarima koje se događaju otišao sam kod načelnika na razgovoru koji je samo klimao ramenima i rekao da ništa nezna i pitao me što ja sad predlažem. Interesira me što da radim?
  8. Tražim odvjetnika iz Varaždina koji bi me savjetovao oko podjele bračne stečevine. Trenutno smo supruga i ja pokrenuli postupak za razvod braka. Sve smo se dogovorili osim podjele imovine. Naime imamo stan kojeg smo kupili u 02. mjesecu 2007., stan je u cijelosti kupljen kreditom (otplata 25g), kredit je naravno na mene a stan dijelimo pola pola. Vjenčali smo se u 11 mjesecu 2008. Htio bih je isplatiti pa tražim pravnu pomoć u vezi ovog slučaja. molim ponude i sve ostalo na p.p. ili amerpo.vz@gmail.com
  9. Htio bih tu priču čim prije završiti pa me interesira dal se taj postupak pokreće nakon ravoda braka ili je moguće već sad pokrenut taj postupak za podjelu bračne stečevine?
  10. Prije kupnje stana nismo zajedno živjlei, zajedno smo počeli živjeti tek kad smo si sredili stan. Ja kao mlad, naivan i zaljubljen dok sam kupovao stan htio sam da i ona ima pola toga stana pa ugovor o kupoprodaji stana stoji na nju i mene tako da sada imamo pola pola. A kredit stoji na mene.
  11. Poštovani, trenutno smo supruga i ja pokrenuli postupak za razvod braka. Sve smo se dogovorili osim podjele imovine. Naime imamo stan kojeg smo kupili u 02. mjesecu 2007., stan je u cijelosti kupljen kreditom (otplata 25g), kredit je naravno na mene a stan dijelimo pola pola. Vjenčali smo se u 11 mjesecu 2008. Ja bi htio isplatiti suprugu, sad me zanima kako da odredimo iznos koji bi ja njoj trebao isplatiti. Unaprijed Vam zahvaljujem na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija