Jump to content

nikkk

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je nikkk objavio

  1. A recite mi za ovu hipotetsku situaciju.. naručim sat na ebayu, sat na slikama ima logo neki drugi znači kao da je druga firma i sve..a ja dobijem kopiju poznatog branda, jel bi me kaznili i dalje? Mislim ja imam dokaz da sam naručio drugi sat, a ne kopiju jel tako?

  2. Da vas pitam, ako na toj stranici nema ni loga na slikama, ni nigdje ne piše firma ta ni ništa što se može povezat da je to replika tog sata, jel mogu izbjeć i uništavanje? Jer kako da ja znam da je to krivotvorina tog sata ako nigdje nema naziva ni loga ništa?

  3. Pozdrav! Ne znam di da stavim ovo pitanje, ali neka bude tu. Znači gledam oko replike satova, znam da se kažnjava ako ti nađu da je replika, čitao sam da kaznu određuje zastupstvo koje imaju pravo i prodaju te satove, ali mene zanima ako se taj sat ne prodaju u hrvatskoj i nitko nema zastupstvo jel onda se može kaznit? Hvala

  4. Imam pitanje, dogodila se nesreća i auto stoji tako da se ne može proć već se mora kroz nogostup... ako se prođe normalno na zeleno a bude crveno (auti su taman krenuli sa druge strane) kad se siđe sa nogostupa jer ne možeš samo proći normalnom brzinom jel to mogu kaznit policija koja je na mjestu nesreće ili je to izvanredna situacija pa ne gledaju to? Malo je glupo pitanje al moram pitati pošto znam da te ne moraju zaustaviti da te kazne pa da se prestanem brinuti bzvz.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija