Jump to content

TomislavZg

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na odgovoru, u slucaju da se ipak pokusa na razuman nacin porazgovarat na koji clanak nekakvog zakona se mozemo pozvat? osim naravno zdravog razuma.
  2. Postovani, bivsi stanar u zgradi koristi garazu svojih roditelja za prakticki ilegalno pranje autiju i servis nasumicnih "taxi" sluzbi. Od izlivenog ulja po podu koje se samo gomila, te smeca koje ostavljaju iza sebe (boce od ulja i ostalih potrepstina za pranje ili servisiranje auta ) do spajanja na cijevi vode ( s obzirom da su svi ventili koji su bili sa pripadajucim sudoperom zatvoreni jer se naravno sve pokidalo ). E sada s obzirom da tu vodu placamo svi koji zivimo u toj zgradi, na koji nacin ga se moze efektivni rijesiti? Policija? Inspekcija? Hvala
  3. Poštovani,moja problematika je sljedeća.. Kupio bih motor koji je jos uvijek na kreditu,covjeku je ostala X cifra ja bih mu dao 80 % tog iznosa ovo ostalo bi on to trebao podmiriti.. u slucaju da na licu mjesta ne zatovorimo kredit sa ostatkom njegovo novca.Postoji li mogucnost pravna da ja budem vlasnik as udjelom 80% dok on ne otplati ostatak.. nekako mi zdrava logika nalaze da ne,ali eto da pitam.. i zapravo koje su moguce kombinacije rijesavanja tog problema.?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija