Jump to content

damako

Korisnik
 • Broj objava

  11
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O damako

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. damako

  Nametljivo ponašanje

  OD kad sam priznala mužu imam mira od telefonskih poziva i poruka ( nakon skoro godinu dana sam prespavala noć) , no sada gospodin obilazi prijatelje i govori ima svašta o meni. Šalje im poruke kako bi se vidjelo da je on u pravu i ocrnjuje me.
 2. damako

  Nametljivo ponašanje

  Priznala mužu, a sad čekam rasplet situacije sa dotičnim jer mislim da neće mirovati...spremna sam na kaznenu prijavu
 3. damako

  Nametljivo ponašanje

  Da li se prijava podnosi direktno DORH-u ili se mora na policiju. Ukoliko se ide na policiju da li to može biti tretirano kao prekršajna prijava?
 4. damako

  Nametljivo ponašanje

  Koji je predviđena kazna za takva kaznena djela i koja me više štiti od njegovih daljnjih postupaka?
 5. BIla sam u vezi sa jednim muškarcem i prevarila svog muža. Kako smo bili prije 15 godina zajedno on je iskoristio ponovno moje osjećaje i moju dobru volju da se pomirimo ( jer nismo razgovarali ) i da budemo prijatelji te je bio toliko uporan da smo počeli vezu ( za mene ne ozbiljnu vezu nego trenutak slabosti). Obzirom da sam uvidjela svoju pogrešku pokušala sam na vrijeme prekinuti odnose sa navedenim. No tu je krenuo moj pakao. POčeo me uhoditi na svim društvenim mrežama te kontrolirati kad sam aktivna i a kad nisam. Ukoliko sam bila aktivna nazivao me mada mu se nisam javila. Blokirala sam
 6. A da li mogu to riješiti sa tetama diobnim ugovorom bez ostavinske rasprave? I na koji način sklopiti diobni ugovor?
 7. POmooooć !!!!!!!!! Molimmm!!!!!! Nakon smrti bake moje dvije tete odrekle su se u korist braće (strica i mog oca) svog dijela. Tako da su moj otac i stric naslijedili svaki pola kuće. Nakon toga umro je stric i za njega nije bila sazvana ostavinska rasprava. Pretprošle godine je umro i moj otac te sam ja kao jedini njegov nasljednik naslijedio njegovu polovinu kuće. Sad bi ja htio prodati tu kuću. ali moram raščistiti polovinu od strica. ŠTO MI JE ČINITI??? MOLIM VAS POMOĆ!!! Da li moje dvije tete imaju pravo u tom dijelu od strica i da li ja moram njih isplaćivati ??? Kako naknadno sazva
 8. damako

  nasljeđe i dugovi

  jučer smo bili kod bilježnika i objasnio nam da moramo vraćati dug do visine nasljeđene imovine ali da isto tako mogu sjesti na našu imovinu.... To mi je malo nejasno. U kojem slučaju mogu sjesti na našu imovinu??? Da li je rjesenje da muž prepiše svoj dio nenaslijeđene imovine na mene?
 9. damako

  nasljeđe i dugovi

  znači da ne trebamo paničariti i da moj suprug ne treba darovati svoju imovinu meni kako bi bila sigurna od eventualne ovrhe?? I da li trebamo angažirati odvjetnika da kontaktira tu službu u Njemačkoj ili to možemo sami???? Da li postoji zastara za taj dug?
 10. damako

  nasljeđe i dugovi

  pismo nam je poslala neka njemačka služba nadležna za financijska potraživanja. Niti mi znamo kad je kredit izvađen ni na što je utrošen.(jer nam izvanbračna supruga od oca nije htjela dati nikakve papire). Oni traže vansudsku nagodbu i u prilogu nam šalju formular kojim se trebamo ocitovati kako želimo plaćati dug. Zanima me da li cemo trebati na sud i koji sud je nadležan da li njemački ili hrvatski?
 11. damako

  nasljeđe i dugovi

  Molim Vas da mi pomognete! Moj muž je naslijedio nekretnine u visini 15000 eura od pokojnog oca s kojim nije bio u najboljim odnosima. Otac je živio 29 godina u izvanbračnoj zajednici u Njemačkoj. Nakon smrti oca iz Njemačke je stigo dug od nekog kredita u visini 42000 eura. Da li je moj muž dužan plaćati taj dug i da li je u opasnosti od ovrhe naša imovina? Da li se može teretiti izvanbračna supruga za taj dug pošto su skupa potrošili taj novac?
×
×
 • Napravi novi...