Jump to content

kruna

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, puno hvala na savjetu. Danas sam poslala prigovor i navela pasivnu legitimaciju i zastaru jer je račun dospijevao 17.9.2010. a prijedlog za ovrhu ima datum 30.9.2013. Jedino je ostao trošak opomene od 30,00 kn iz 2011. Srdačan pozdrav
  2. Pozdravljeni, eto i ja sam dobila rješenje o ovrsi od Crtorada, danas sam poslala prigovor, pa me zanima kako je prošlo kod Vas. Ja sam se pozvala na zastaru jer je račun iz 2010. godine i pasivnu legitimaciju, kako mi je veteran savjetovao. Srdačan pozdrav
  3. Poštovani, danas sam dobila od javnog bilježnika Prijedlog za ovrhu temeljem vjerod.isprave za neplaćenu parkirnu kartu iz 2010. god, od 100,00 kuna i puno troškova, iako nikada nisam bila vlasnik automobila. Naime auto smo kupili na leasing kredit, vlasnik automobila je bila jedna leasing kuća, najmoprimac je bio moj suprug, a ja sam bila jamac-platac/sudužnik. U Prijedlogu je navedeno i pogrešno prezime, često se događa jer je neobično, ali drugi podaci su točni (adresa i OIB). Također u Prijedlogu je jedini prilog vjerodostojna isprava, nema zahtjeva da sud naloži ovršeniku da roku od 8 dana namiri tražbinu zajedno s troškovima sukladno čl. 39. st. 2.t.1. (da li to mora biti posebno priložen zahtjev?), nema priložene punomoći punomoćnika ovrhovoditelja, niti opomene koju sam navodno primila u 2011. godini (to sam našla u jednom primjeru Prigovora). Nisam pravnik pa molim vaše stručno mišljenje da li imam osnove za prigovor.
  4. Čestitam, da bar ja tako prođem. Molim te objasni: uredima DU u JLP®S upravlja predstojnik OK. Onda totalna zbunjola na kraju uredima DU odnosno radom gradskog ureda grada Zagreba upravlja pročelnik (da li se misli na upravne odjele u županijama?)To je meni sve isto.
  5. Iz koje skripte si učila, posebno EU? Koliko si vremena provela u učenju?
  6. Polažem DSI -posebni dio stručni referent iz upr.podr. komunalno gospodarstvo. Da li je netko polagao tko radi u općini ili gradu. Zanima me što je bilo na pismenom i usmenom, iskustva molim - to je ipak široko područje.
  7. Čestitam na položenom ispitu. Da li možeš reći koliko si učio opći dio, pitanja, što je bilo najteže itd.
  8. Molila bih lijepo da mi netko pošalje skriptu za DSI na tamara_2@net.hr. Unaprijed hvala
  9. Mozes li mi poslati skriptu na: tamara_2@net.hr , molim. Unaprijed zahvalna
  10. Poštovani, da li je nekom odredbom određen iznos troškova ovrhe, naime u primjerima rješenja o ovrsi komunalne naknade piše da troškovi ovrhe iznose 200,00 kn, nije ostavljena prazna crta. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  11. Da li moram polagati državni stručni ispit ako imam 10 godina radnog iskustva na istom radnom mjestu u JLS?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija