Jump to content

snekica

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Samo da se nadovežem da ispit sretno POLOŽEN 24.11.2012., komisija više nego super, naravno treba učiti i naučiti, pomažu maksimalno i nije im u cilju rušiti. Samo smireno i hladne glave, krenuti sa učenjem na vrijeme, što se tiče pitanja sva ova sa foruma i njihove stranice, ne izmišljaju toplu vodu, pohvale svim ispitivačima.
  2. mrvica24, poslala sam ti privatnu poruku, pa ako možeš da mi odgovoriš bila bih ti jako zahvalna. pozzz - - - Updated - - - mrvica24, poslala sam ti privatnu poruku, pa ako možeš da mi odgovoriš bila bih ti jako zahvalna. pozzz
  3. mrvica24 poslala sam ti privatnu poruku, ako ikako možeš da mi odgovoriš bila bih ti jako zahvalna
  4. Molim nekoga tko je bio na polaganju, da malo opiše kako to izgleda kad pitaju evo konkretno ZUP, ZUS, da li pitaju detaljno po zakonu ili su stvarno dovoljna ova njihova pitanja i ova sa foruma jer vidim da svi koji su bili do sada i objave pitanja da se uglavnom ponavljaju. Ja sam dobila poziv za 24.11.2012. ako ima još tko za taj dan neka se javi i ako sazna kad je seminar. Velikoooooooo hvala unaprijed!
  5. Ma ne bih ti htjela smetati, ali poslala samo ti ptivatno poruku pa ako bi mi htjela odgovoriti na pitanja da se sad ne ponavljam, hvala ti puno unaprijed!!!!!
  6. Molim da mi se javi netko tko je skoro polagao DSI za VŠS, a radi u državnoj službi, konkretno Poreznoj upravi, sve informacije su mi bitne, pa ako ima neku skriptu da pošalje. Zanimaju me koliko detaljno se ispituje i koliko pitanja se postavlja iz svakog predmeta. Kako vidim po forumu ispada se ispitivači postavljaju otprilike po 3 pitanja po kandidatu. Molim dobre dušice da mi pomognu i sa skriptom na mejl snekica@net.hr. Unaprijed puno hvala!!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija