Jump to content

marinko2207

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Molim Vas,ako netko zna odgovor.U kaznenom postupku pred Općinskim sudom sam osuđen na uvjetnu kaznu.Na kraju presude sud traži da platim troškove vještačenja te i troškove punomoćnice oštećene u iznosu od 10000kn. Ako me je Državno odvjetništvo teretilo za to djelo,zbog čega sad moram platiti odvjetnicu oštećene?
  2. Molim Vas ako netko zna kolika je alimentacija za troje djece starosti do 12 godina i ako je prosjek plaće 6000kn? I da li je istina ako roditelj uzdržava dvoje i više djece, u izračunu se ne uzima apsolutni zbroj dvije cijele alimentacije, već se konačni iznos umanjuje u prosjeku oko 20 posto? Hvala!
  3. Kupili smo veci stan u 9.mjesecu prosle godine Dobili smo 22 kvadrata vise,a posto nas je 5-oro u obitelji ne bismo trebali platiti porez na novu nekretninu? U zahtjevu smo napisali da zbog potreba životnog prostora kupujemo veći stan Zahtjev je predan također u 9.mjesecu. 15.12. mjenjamo prebivalište kod punice jer smo morali upisati djecu u vrtić koji se nalazi u drugoj općini a uvjet da se sufinancira boravak djece u vrtiću je prebivalište u njihovoj općini. Danas dolazi rješenje porezne da moram platiti porez, 5% jer na adresi stana nismo prijavljeni i da mi je to druga nekretnina,za prvi stan sam vec iskoristio olakšicu..Rješenje je od 02.03.2012. Kad smo kupili stan bili smo prijavljeni na adresi nove nekretnine a tako i piše u ugovoru o kupnji i svim papirima koje smo predali poreznoj prije 6 mjeseci Zar ne bi trebali gledati adresu koja se koristila dana kada je i zahtjev predan? Kakve su mi šanse za žalbu? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija