Jump to content

proc

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je proc objavio

  1. Poštovanje Ugovorno sam vezan 24mjeseci sa AMISom trenutno smo na 12mj , u međuvremenu je VIP kupio Amis, te je postao vlasnik. Ja ne želim imati veze sa VIPom, jer mi ne odgovara kao poslužitelj i nisam zadovoljan njihovim poslovanjem, dok sam sa AMISom bio zadovoljan. Odnosno da sam htio, imao sam kada postati korisnik tvrtke VIP. Moram li ja nastaviti iduću godinu sa VIPom i njima plaćati račune? Logički, ako kupujem kruh u jednoj pekari i taj mi kruh ne odgovara promjenit ću pekaru, ali šta se dešava kad firma promjeni vlasnika a zadržava korisnika? Znači moje pitanje je : Da li sam osuđen trpiti njihove usluge narednih godinu dana?? Hvala na odgovorima
  2. zakon o prijevozu kaže da firma koja obavlja usluge prijevoza mora imati odgovarajuća vlastita ili ugovorom zakupljena parkirališta za motorna vozila i prikolice kojima obavlja prijevoz u cestovnom prometu, a koja ispunjavaju minimalne tehničke, organizacijske i ekološke uvjete za sigurno parkiranje. Što u prijevodu znači da bi morali imati svoj parking, a u ovom slučaju radi se o kamionima koji su u Zagrebu a tablice su Imotski, te se firma nalazi u Imotskom.
  3. Pozdrav!!! Molim Vas da mi pomognete kome se obratiti, naime nedavno je ZG parking donio odluku da se parkiralište na kojem su se do sada parkirali kamioni, proglašava zonom naplate, te zabranili parkiranje kamionima i autobusima, a s obzirom da ispred moje zgrade postoji veći komad zemlje koji je pošodran sada ti kamioni koriste za parkiralište. Taj dio zemlje je u vlasništvu suvlasnika zgrade, i firme koja se koristi ostatkom zemljišta.(nisu sporna vozila firme) Kome se obratiti kako bi riješili problem sa parkiranjem i uništavanjem prilazne ceste do moje zgrade? I još jedno pitanje, ukoliko se firma bavi transportom , ne bi li oni morali osigurati parkirališna mjesta za svoje kamione?? Odnosno ne bi li se ti kamioni morali parkirati na točno određenim mjestima na kojima je dozvoljeno parkiranje isključivo kamionima i autobusima???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija