Jump to content

TheGh0st

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani korisnici Legalis.hr foruma, želim osnovati udrugu u RH i imam sve potrebne isprave, no nikako ne mogu shvatiti gdje da nabavim sljedeću : "Suglasnost ili odobrenje nadležnog tijela državne uprave za obavljanje određene djelatnosti, kada je to propisano posebnim zakonom kao uvjet za upis udruge"... Ako mi netko može objasniti gdje se dotična isprava može nabaviti, bio bih mu neizmjerno zahvalan. Unaprijed hvala!
  2. Odgovor mi treba brzo, zato što bih na web-sjedište upravo u skorije vrijeme (što prije to bolje) želio staviti doancije.
  3. Poštovani, zanima me mogu li ja kao fizička osoba otvoriti svoje web-sjedište koje će u sebi sadržavati informacije o donacijama. Dakle, mene zanima moram li imati ugovor s bankom ili državnom službom o radu moje organizacije (čiji bi jedini član bio ja sam), ili jednostavno na web-sjedište mogu staviti svoje podatke o računu, te da mi ljudi (ako hoće) uplate određenu svotu novca. Na mojem web-sjedištu nalazili bi se sadržaji koji služe za edukacijske svrhe. Naravno, svaki segment moga web-sjedišta bio bi besplatan. Bilo kakva preporuka je dobrodošla. Mislite li da trebam unajmiti odvjetnika, te se s njim konzultirati, slobodno napišite. Mislite li da trebam kontaktirati državne službenike ili pravne savjetnike, ne ustručavajte se to napisati. Molim Vas za što detaljnije odgovore. Unaprijed Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija