Jump to content

tata83

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da je situacija komplicirana, je i to jako. Jeste li svaki njegov napad na Vas prijavili policiji, jer koliko vidim napisali ste da je registrirani nasilnik. Da li ste pokušali kontaktirati sigurnu kuću? Čim on Vas više ocrnjuje, bolje po Vas, jer prema svim kriterijima djeca niti po kojoj osnovi ne bi trebala pripasti osobi koja je na bilo koji načina nasilna radilo se o ocu ili majci. U slučaju što su Vas odveli zbog toga što ste opsovali, a ne njega koji Vas je tukao, trebate se žaliti na postupanje policijskih službenika, njihovom nadležnom. Jer prema obiteljskom zakonu koji je strašno strog Vaš suprug je trebao iste sekunde završiti u zatvoru. Ako ste predali sporazumni razvod braka, znači da ste se dogovorili. To bi trebalo podrazumijevati da osim Vašeg razvoda da se dogovorite kod koga će djeca živjeti. Ukoliko je otac djece prema vama bio nasilan i to još pred njima, ne bi trebala djeca pripasti njemu. Vjerujte mi ja sam tata koji se bori za to da samo ishodim viđanje svoje djece, nikad nasilan niti problema sa alkoholom, pa imam problema. A što se tiče obavještavanja CZSS i svih ostalih zaboravite telefon i usmene dogovore, sve na papir i predati na uruđbeni, i oni će morati po vašem dopisu postupati. Sve ovo što ste napisali stavite na papir i pošaljite. Ako Vas još što zanima, ja ću Vam pomoći, ali preporučam da pričekate još koji dan neka Vam se javi netko iz udruge koji će Vam pomoći puno više nego ja! Sretno!
  2. Naravno da se smije znati. Radi se o CZSS i općinskom Sudu u Dugom selu. Nagore od svega je što te strasti sa moje starne nema, jer ne želim ulaziti u nikakve rasprave. Jedino što je meni bitno da djeca provode vrijeme sa svojim ocem, a ona to ne dopušta i to je ono što je iritantno. Pa ne može se preko djece iskaljivati i iznositi svoje neslaganje s time da mi više nismo zajedno.
  3. Jedino što nisam, još do sada, ali mislim da ću morati, napisati dopis ravnateljici CZSS o pristranosti njihovih zaposlenika i o tome kako ne reagiraju na moje dopise. Jer odvjetnik je predložio vještačenje CZSS i koliko sam ja upućen trebali su doći kod mene u stan i pogledati / ispitati u kakvim uvijetima ja živim, međutim još nitko ništa. Da ja ne potežem najviše putem telefona, nitko ne bi od njih niti reagirao. Čak su od mene tražili da na Sud dođem sa detaljnim prijedlogom viđanja djece sa ocem, valjda da oni to ne moraju. Znači tražili su me da isplaniram detaljno za cijelu godinu. Zanima me još kome se požaliti na rad, ponašanje i neumjesne komentare sutkinje koja vodi slučaj? Jer toliku nezainteresiranost još nisam niti vidio, niti čuo nekoga da je doživio. Koga obaviještavati u slučaju kada sumnjamo na neisprvnosti u radu nadležnog općinskog Suda?
  4. Da ne koristimo isti profil,ovaj je moj. Ja sam otac djece o kojoj se radi u ovom topicu. Ukratko supruga dirigira, uz pomoć CZSS koji su otvoreno stali na njenu stranu ( čak imam i zapisnik o tome ), Suda na kojem sutkinja ne raspravlja o viđanju djece sa ocem, nego o apsolutno svemu ostalome. Mene nije briga, da li mene supruga kontrolira ili ne, ja živim svoj život dalje bez nje, ali također želim da u moj život budu uključena naša djeca bez obzira na to što ne živimo više zajdeno. Ona jednostavno ne razumije niti CZSS niti Sud, niti njena odvjetnica joj ne žele objasniti da djeca imaju pravo viđati oca ali ne pod uvjetom da ona može nadzirati i imati nas na oku, i da budemo u njenom vidokrugu. Ja niti sam alkoholičar, niti nasilnik, priznajem jedno, ali jednom sam povisio glas na nju, ako je to zločin, idem u zatvor odmah. Djeca imaju pravo imati dva doma. Moja nova partnerica ima troje djece koji me obožavaju, ja sam uz svoju djecu jako vezan. Ja sam ih većinom uspavljivao, radio im jesti, kupao ( kćer, od malih nogu, sina nisam jer mi nije dozvoljavala pod izlikom da ja to ne znam ). Neću i ne želim da naša djeca odrastaju na način da me vide svakih 2 mjeseca jednom i to po sat dva. Nije navela niti jedan konkretan razlog zbog kojeg djeca ne bi mogla doći kod mene u moj novi dom. Njen problem je u mojoj novoj partnerici, i to je izjavila na CZSS, i pred Sudom i to joj prolazi. Također je izjavila da ne želi da našu djecu odgaja treća osoba. Ako uzmemo u obzir da naša djeca pred sobom imaju cijeli život, ići će u vrtić, u školu, pa pobogu teta u vrtiću je treća osoba isto kao i učiteljica. Znači po njenom stavu djeca ne bi smjela ići niti u vrtić niti u školu. kako da ja svojem djetetu porežem noktiće ili ga presvućem u suho kad ih ne mogu odvesti kod sebe na stan???????????????? Pa neću valjda rezati djeci nokte i prati zubiće vani u parku. Nema tu nikakvih doživljaja, jedini doživljaj koji ja dobivam je to da moja supruga želi i novce i djecu i da ih ja viđam kad se njoj hoće, a u tome ima sveobuhvatnu potporu naših institucija koje ne reagiraju niti na sve dopise koi im se šalju. Na CZSS sam poslao već 5 dopisa u kojima opisujem stanje i njeno ponašanje vezano za viđanje djece sa ocem, niti po jednom nisu reagirali ( već su mi rekli kako ih ne mogu svako malo zvati i slati im dopise ). Sada ćemo ići drugi puta na razgovor u CZSS koji sam ja dogovorio, jer ona ne pristaje na dogovor između nas dvoje. Znači po tome taj postupak se može odužiti i na nekoliko godina prema tome? Toliko o žurnosti Sudova!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija