Jump to content

malena-08

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pozz..jel netko zna koliko treba da stigne rješenje o položenom državnom ispitu??
  2. Pozz,,,i ja polažem 29.09. imam posebni dio financije i opći dio službenički odnosi...Sretno svima
  3. Pozz ljudekii...kako napredujete s učenjem? Ima koga ko polaže popravni iz posebnog dijela financija?
  4. Pozdrav Maja! Dali bi mogla napisat odgovore iz tih pitanja iz posebnog dijela...pogotovo ovo za ovaj primjer šta si napisala...što te pitao u vezi carina?
  5. POzz...može pomoć...koje su razine zaposlenih državnih službenika??? dali ima ko posebni dio proračun i financije..otkud ste uzeli materijale za posebni dio?
  6. mislim da je dovoljno naučit sa stranica ministarstva ja sam od tamo učila, to je zapravo ono najosnovnije....koja si pitanja imala iz ustava i sustava?
  7. Zahvaljujem cookie5886 ....i ja se polako gubim, imam osjećaj da ništa neznam, sve mi se već pomotalo...nadam se da neće bit komplicirana pitanja
  8. Ljudeki dali ko zna odg. na ova pitanja tiče se EU: Kojim je ugovorom uređena sloboda kretanja ljudi? Razlika između pretpristupnih programa i programa zajednice?
  9. Poz...učim laganini već kojih mjesec dana...više me strah ovog posebnog dijela jer koliko sam čula ponekad znaju dati i ono što nema veze s poslom kojim radiš, tak da me malo strah što se toga tiče, a ovaj opći dio mislim da nebi trebalo bit problema. Malo se mučim s EU pošto toga ima i najviše, koliko sam čula ZUP i ZUS nebi trebalo biti komplicirano osim za pravnike njih najviše to pitaju.
  10. Za posebni sam učila obračun plaća kad mi je to napisano u opisu poslova.
  11. Pozz....nisu mi plaćeni putni troškovi....učim iz skripti iz ministarstva uprave, na seminaru smo većinom kroz ta pitanja prošli...dali si SSS ili VSS?
  12. Pozdrav! Neka se javi onaj koji ide 30.06. na DSI
  13. eiiii ljudeki ak je ko polagao posebni dio sss ekonomist molila bih ga da napiše pitanja...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija