Jump to content

biker4

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovanje, dali se može registrirati traktor sa izjavom od javnog bilježnika koju potpišu dva svjedoka da sam ja vlasnik traktora.Unazad par godina to je bilo moguće.Susjed je kupio traktor ali ga nije odmah prepisao,u međuvremenu je čovjek od kojeg je kupio umro.
  2. Poštovanje, dali se može registrirati traktor sa izjavom od javnog bilježnika koju potpišu dva svjedoka da sam ja vlasnik traktora.Unazad par godina to je bilo moguće.Susjed je kupio traktor ali ga nije odmah prepisao,u međuvremenu je čovjek od kojeg je kupio umro.
  3. Poštovanje, ja Vam zahvaljujem na pomoći i savjetima.
  4. Poštovanje, još Vas jedno molim da me savjetujete.Dali da napišem u prigovoru samo da se neslažem sa prekršajnim nalogom i da tražim da predmet ide nadležnom sudu ili da uz neslaganje sa nalogom pojasnim s ćim se neslažem i zašto se neslažem.Ustvari ja uopće neznam šta da napišem jer do sada nisam imao takva iskustva.
  5. Poštovanje, zaboravio sam napomenuti da mi je policija nakon testiranja na alkohol dala samo zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu i naredbu o određivanju mjere opreza.Prekršajni nalog sam dobio poštom nakon više od mjesec dana u kojem su oni još uz alkohol nadodali nezaustavljanje na znaku stop,skretanje bez žmigavca i postavljeni vučni uređaj na automobilu-kuku.
  6. Poštovanje, u zapisniku stoji da sam konzumirao alkohol jedan sat prije testiranja što nije točno.Policajac me uopče nije pitao kada sam konzumirao alkohol nego samo koliko sam konzumirao.I neznam odakle mu podatak koji je napisao u zapisniku.U zapisniku stoji da sam testiran u 22 sata a alkohol konzumirao u 21 sat.
  7. Poštovanje, imam nekoliko pitanje ako mi može netko odgovoriti.Zaustavila me prometna policija i testirala na alkohol.Napuhao sam 0,71(0,61 sa tolerancijom).Od policijske postaje sam dobio prekršajni nalog u kojem stoji da sam kriv,kažnjava me se sa 1.000,00 kn i isriče zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od 6 mjeseci i 1 kazneni bod.Napominjem da zadnjih 10 god.nisam počinio nikakav prekršaj i da nemam kaznenih bodova.Isto tako napominjem da me policajac nije pitao prije koliko vremena sam zadnji put konzumirao alkohol.Zanima me šta da uradim,dali da pišem prigovor ili ne ili da samo platim kaznu,dali je policajac morao sačekati 15 min i dali to može imati kakav utjecaj na kaznu i zabranu od 6 mj.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija