Jump to content

dzoko

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dzoko objavio

  1. oke.hvala vam jos jednom !
  2. puno vam hvala...danas sam ja bila kod njega i oni nemaju apsolutno nista samo rijec tog covjeka da je moj suprug bio s njim. poslali smo zalbu u petak na zupanijski sud jel znate koliko njima vremenski treba da ju razmotre i rijese ?? puno hvala jos jednom
  3. ovako trebala bi pomoc ako je ko bio u ovakvoj situaciji supruga su mi zatvorili na temelju toga sto je jedan covjek koji kao ima i svjedoka za to rekao da je sudjelovao u teskojj kradi ali je prije dolaska policije uspio pobjec. ja sam taj dan zavrsila u rodilistu na cuvanju trudnoce zbog opasnosti od prijevremenog poroda.da ne duljim on je bio kod kuce i mi smo se u vrijeme te krade dopisivali i on se sluzio internetom. pisali smo zalbu i prilozili slike poruka i povjest pregloeda sa laptopa.dali mislite da ce sudac uvazit zalbu ?? ja moram strogo mirovat i nema mi ko pomoc oko kucanskih poslova a i suprug me uzdrzavao,medutim nemaju niti jedan dokaz protiv njega nego samo rijec tog sta je to napravi0 da je ovaj bio s njim suprug mi je kaznjavan prije al ovaj put nije to napravio jer cekamo dijete i ne bavi se vise ilegalnim stvarima molim bez osude samo mi treba netko da mi kaze dali moze bit da ce ga pustit na temelju dokaza koje smo prilozili hvala vam puno !!!!!!!!!
  4. ovako najbolja i najeftinija solucija vam je da odete u maticni ured u sigetu posto je to najblize remetincu( ako je doticni tamo na izdrzavanju kazne ) pristojba se odma placa 100 kn a izlazak maticara posebno mene je ispalo oko 689 kn samo odete tamo glavna maticarka je dubravka,kazete da ocete sklopit brak u zatvoru zakonski rok je 30 dana od dogovorenog datuma da mora proc,znaci to vam je najbolja opcija.on u zatvoru mora trazit odobrenje da zeli sklopit brak kumovi mogu biti iz vana.kad to dogovorite otide se u zatvor na ulaz za posjete i puste vas gore traje vam 20 min mozete trazit i fotografa u zatvoru oni to imaju samo morate prije trazit dozvolu.
  5. ovako moje osobno iskustvo.dokaz o izvanbracnoj zajednici vam je ako ste prijavljeni na istoj adresi i ako zivite vise od 3 godine skupa.medutim nemora ni to biti ukoliko vam to ne odobre on mora pisati da vas odobre kao trecu osobu tada cete imati pravo na jenomjesecnu posjetu. ako vas odobre kao izvanbracnu suprugu onda imate normalna prava kao supruga 2 posjete plus bracna.za smajenje kazne to sve jedino preko odvjetnika mozete rijesavat jer osobno vam nece apsolutno nista uvaziti.
  6. bila bih vam zahvalna kada bi mi neko pomogo. ovako decko mi je sad iz pule premjesten u zagreb tocnije u remetinec.sad je trenutno na onom za dijaknostiku ili kako se to vec zove.i vodi se kao da ima suprugu i meni nisu dozvoljene posjete niti mogu predat ijedan paket.bila sam tamo i rekli su da meni nemogu niti biti odobreni pozivi cak ni predaja paketa a kamoli posjete.pa me zanima kako funkcionira ono da ima pravo na 3.osobu i dal to on mora pisat ili ja mogu sta po tom pitanju napravit.i oni navodno vrse neke provjere ja sam cista al me strah da ne dolazi policija doma jer mi stari nezna,pa mi treba neko ko je imao iskustava sa tim...eto hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija