Jump to content

fox123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Na trenutno objavljenom natječaju za jedno radno mjesto traži se uvjerenje o nekažnjavanju. Podizala sam ga već dva puta, prvi puta sam napisala u svrhu zaposlenja, drugi puta u svrhu zapošljavanja (dvoumila se između zaposlenja i zapošljavanja), a danas sam napisala u svrhu zasnivanja radnog odnosa jer tako piše na web stranici suda. Sada mi neki govore da sam trebala napisati zapošljavanja jer u svrhu zasnivanja radnog odnosa pišu samo oni koji su već dobili posao a ne oni koji se kandidiraju.. e sad mene to malo muči pa Vas molim da mi kažete što mislite o tome, što je točno. Usput "zaposlenja" i "zapošljavanja", što je tu točno? Lp
  2. Pa za bolovanje ne bih trebala lagati doktorici, donesem joj jednu kavu i ona ga otvori Jednostavno cu poslodavcu reci da moram izostati, pa sto bude bude (iako je moguce da posao pocinje tek 1.6). Hvala na odgovoru!
  3. Pozdrav svima! Pozvana sam na razgovor za posao (za dva dana), no za dva tjedna moram u drugi grad ići polagati ispite Državne mature (četri dana, dva u jednom tjednu, dva u drugom). Iako neznam hoću li dobiti posao i ako ga dobijem kada ću početi raditi moram Vas pitati da znam što reći: Kada dođe vrijeme za ispite da tražim od svoje doktorice da mi otvori bolovanje ili da odmah čim se zaposlim kažem poslodavcu za ispite? Bolovanja me strah da ne dobijem otkaz (iako je to protuzakonito), a na neplaćeni dopust me nemora pustiti? Molim Vas da mi odgovorite što da radim. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija