Jump to content

werder

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je werder objavio

  1. Poštovani, Do prošle godine bila sam zaposlena u Uljanik PIS-u koji je 2.5.2019 otišao u stečaj, s obzirom da nema nikakve imovine ostali su nam dužni osam plaća i otpremninu (dobili smo samo manji iznos od AORT-a). Prethodno nas pedesetak iz Rijeke bilo je zaposleno u Brodogradilištu 3. maj, a 2013 godine kad nas je preuzeo Uljanik premješteni smo u „PIS“ (poslovno informacijski sustavi), oni koji nisu željeli prijeći proglašeni su tehnološkim viškom i dobili otpremninu. Nastavili smo raditi iste poslove kao i prije premještaja, u istim prostorijama i na istoj opremi koja je i dalje bila vlasništvo Brodogradilišta 3. maj, a poslovi su odrađivani isključivo za 3. maj kao i prije premještaja. S obzirom da Brodogradilište 3. maj i dalje radi, radnici Brodogradilišta su dobili sve zaostale plaće (i nastavili dalje raditi). Slijedom svega navedeno zanima me ima li pravne osnove po kojoj bismo mogli potraživati od Brodogradilišta 3. maj da nam isplati 8 neisplaćenih plaća s obzirom da smo radili poslove isključivo za 3.maj. Svi smo bili zaposlenici 3. maja, a formalno smo prebačeni u Uljanik PIS, jer nismo imali drugog izbora. S poštovanjem,
  2. Novi obrazac se ponovo šalje da bi potvrdili da se slažemo s novim uvjetima natječaja, tj. smanjenjem iznosa.
  3. Poštovani, radi se o sljedećem. Na općinskom sudu dobio sam presudu nad okrivljenom koja ima dvojno državljanstvo (u Srbiji), radi se o kaznenom djelu, zanima me kakav podnesak trebam dostaviti sudu (ili kome već) da bi naplatio svoj dug.
  4. evo i ja sam jedna od onih koja je imala prosjek na fak. 4,00 i nisam dobila stipendiju (zagubili potvrdu od fax)pisala prigovor i smeća su stalno obećavala da će riješiti međutim u zadnje vrijeme više se niti ne javljaju na nijedan telefon, pokušavam na sve načine vršiti pritisak da već jednom riješe prigovore zato predlažem i vama svima koje ste pisali prigovore da ne odustajemo da se organiziramo., sigurna sam da su neki dobili stipendije nezasluženo , jer da je sve transparentno onda bi pisali i nekakvi bodovi po kojima je netko dobio stipendiju.
  5. nije samo ti se čini evo ni mi u Dalmaciji makar koga ja znam od srednjoškolaca još nismo dobili ni ugovor.
  6. Ne treba popravljati bravu već treba popraviti huligane pa neka pravobraniteljica za huligane ima šta raditi, nažalost u našem društvu svakoga se štiti osim običnih i normalnih ljudi.
  7. Evo jučer sam direktno razgovarala s direktorom fonda gosp. Glavaševićem i rekao mi je da će svi oni srednjoškolci koji nisu dobili ugovore dobiti ovaj tjedan eventualno do kraja drugog tjedna (najprije su išli studenti, maturanti iz razloga što im je hitnije zbog upisa na fak. ili dom), a što se tiče prigovora trebali su biti riješeni u 06. mj., bit će ovj tjedan najkasnije početak drugog i u roku 8 dana svi će dobiti odgovor doma, na moj upit dali će biti rezultati na njihovim stranicama , odgovor DA, eto vidjet ćemo. peruška is offline Odgovori s citatom
  8. evo zvala sam ih i danas, za sve one koji nisu dobili ugovore navodno najprije se riješavaju punoljetne osobe (studenti i stariji srednjoškolci), a onda maloljetni srednjoškolci i trbalo bi biti riješeno sve za tjedan dana, a za PRIGOVORE (koji nisu dobili stipendije) povjerenstvo se trebalo sastati međutim još nije možda drugi tjedan ( bit ću uporna i dosadna zvat ću ponovno u ponedjeljak).
  9. Evo ja sam ih dobila sada i rekli su mi da svi oni koji nisu dobili ugovore mogu očekivati kroz najkasnije dva tjedna, a za sve one koji su pisali ŽALBE da će biti riješene najkasnije do kraja mjeseca i drugi dan rezultati na stranicama branitelja (žalbi ima cca 400):
  10. Za sve one koji su se žalili tj. pisali prigovore, danas sam dobila informaciju da će se povjerenstvo sastati u drugoj polovici 6 mj. i drugi dan da će izići rezultati na stranicama ministarstva branitelja.
  11. I ja sam napisala prigovor, isto su mi rekli osobno gosp. Glavašević da će povjerenstvo pomno razmotriti sve prigovore, ali još se nisu sastali (bit ćemo uporni i nazivati šta je s time).
  12. Imaj na umu da se promijenila i vlast, konkretno razgovarala sam s gos. Glavaševićem (direktor fonda za stipendiranje) i on mi je rekao da će svaki prigovor pomno razmotriti i vidjeti dali netko ima pravo na stipendiju ili ne.Prigovore riješava povjerenstvo koje sastavlja ministar Matić.
  13. Jučer sam dobila informaciju (nemojte stalno zvati, pustite neka pripremaju ugovore)isplate za stipendije će biti odjednom i to za otprilike mjesec dana.
  14. da pišite prigovor (nema roka) što prije, ja nisam dobila imam prosjek fax. 4,00 predala sve 100%, jedva ih dobila na tel. 01 2308 853, onda izmislili da mi fali obrazac b, i rekli da napišem prigovor., ako ne dobijem tužit ću ih, jer iz rezultata natječaja nije ništa vidljivo zato smatram da nije transparentno.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija