Jump to content

Jacko-J

Korisnik
  • Broj objava

    43
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo 5 promjena u 5 godina. DA li mislite da će nas koji izlazimo na pismeni u studenome, kačiti novi ZKP?
  2. Nečeš pasti, jer nisi trebala primjeniti sigurnosnu mjeru oduziimanja noža, ako nije bilo u potvrde u spisu. Točno si napravila.
  3. Kolega Kenzibo, nasmijail ste me do suza, svaka čast na humoru i u ova teška vremena! Iz kojeg godine je bio građanski spis a iz kojeg godine kazneni. Koje ste zakone primjenjivali za Kz i ZKP. Puno hvala i samo tako naprijed, sa puno humora. Bit će to super.
  4. Zahvaljujem kolega, Kenzibo. Sretno danas na kaznenom i 3. radnji.(radi bodova). Ako je moguće, da nam kažete što je bilo na kaznenom. I opet sretno. _
  5. Baranovićka je jedna od neugodnijih ispitivačica koje sam slušao. Neugodna, baš neugodna. Hvala na pitanjaima.
  6. Kolega, o kakvim izmjenama je riječ? Ja izlazim u studenome isto. ZKP, izmjene "ihsahn" o kojima kolegica priča,su mi isto nepoznate, ja se držim službene literature na stranicama MInistarstva. DA li netko zna što je danas bilo na pismenome?
  7. Jacko-J

    Novi ZKP

    Poštovane kolege, DA li su vam rekli na seminaru od kada se ispituje novi ZKP, naime ZID je tek bio u 12. mjesecu, fakat je teško sve to naučiti za ovaj rok u veljači. Da li su diktirali nova pitanja iz kaznenoga i zakona o kaznenom postupku. Hvala.
  8. Molim vas skriput novu skriptu iz kaznenog na rommino@hotmail.com puno hvala [
  9. Novi KZ, molim vas objavite, da li su na seminaru već dali kakvu skriptu?
  10. Je li ko saznao kada bi usmeni mogao početi, 05. ili 12. 11. ? Ja se iskreno nadam da neće prije 05.11., jer neću imati fore sve isponavljati.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija