Jump to content

Jacko-J

Korisnik
  • Broj objava

    43
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Jacko-J objavio

  1. Evo 5 promjena u 5 godina. DA li mislite da će nas koji izlazimo na pismeni u studenome, kačiti novi ZKP?
  2. Nečeš pasti, jer nisi trebala primjeniti sigurnosnu mjeru oduziimanja noža, ako nije bilo u potvrde u spisu. Točno si napravila.
  3. Kolega Kenzibo, nasmijail ste me do suza, svaka čast na humoru i u ova teška vremena! Iz kojeg godine je bio građanski spis a iz kojeg godine kazneni. Koje ste zakone primjenjivali za Kz i ZKP. Puno hvala i samo tako naprijed, sa puno humora. Bit će to super.
  4. Zahvaljujem kolega, Kenzibo. Sretno danas na kaznenom i 3. radnji.(radi bodova). Ako je moguće, da nam kažete što je bilo na kaznenom. I opet sretno. _
  5. Baranovićka je jedna od neugodnijih ispitivačica koje sam slušao. Neugodna, baš neugodna. Hvala na pitanjaima.
  6. Kolega, o kakvim izmjenama je riječ? Ja izlazim u studenome isto. ZKP, izmjene "ihsahn" o kojima kolegica priča,su mi isto nepoznate, ja se držim službene literature na stranicama MInistarstva. DA li netko zna što je danas bilo na pismenome?
  7. Jacko-J

    Novi ZKP

    Poštovane kolege, DA li su vam rekli na seminaru od kada se ispituje novi ZKP, naime ZID je tek bio u 12. mjesecu, fakat je teško sve to naučiti za ovaj rok u veljači. Da li su diktirali nova pitanja iz kaznenoga i zakona o kaznenom postupku. Hvala.
  8. Molim vas skriput novu skriptu iz kaznenog na rommino@hotmail.com puno hvala [
  9. Novi KZ, molim vas objavite, da li su na seminaru već dali kakvu skriptu?
  10. Je li ko saznao kada bi usmeni mogao početi, 05. ili 12. 11. ? Ja se iskreno nadam da neće prije 05.11., jer neću imati fore sve isponavljati.
  11. Sony kojem novom Zakonu, još uvjek odgovaramo po "starom" zakonu.
  12. TA pitanja su i dalje ostala. Siguran sam u to. - - - Updated - - - Ta pitanja su sigurno ostala, siguran sam u to !
  13. Uf, bar da počne 12. 11. , o 5. 11. niti ne želim razmišljati. Hvala Molina!
  14. Kolege kada bi mogao početi usmeni za ovaj rok? Ja još dolazim sebi od pismenoga!!!! Ima i dva praznika, nadam se što kasnije to bolje!!!
  15. Kada bi mogao početi rok???? Je li je ko pitao tu ženu, mi je nismo pitali 2. dan.
  16. Neven Švenda je legenda! Kulturan, korektan, fin i ljubazan.
  17. Ekiiiiiiiipa kako ste danas napisali, jeste zadovoljni? SAda još usmeni!
  18. I tebi sretno bonbadil, i tebi. Javi ako saznaš kad bi usmeni mogao početi.
  19. I ja sam danas dobro napisao! Ja san si sve računao da će početi 05.11., nadam se da će ipak kasnije! Ako imaš taj osjećaj da si dobro si napisao, bit će to jedna super osmica.
  20. A, nisam ni ja iz Zagreba, umoran ko pas, a trebat će mi još 4 dana poslje ovoga da se vratim u normalu.Bit će to dobro danas, važno da si do kraja napisao presudu. Šta planiraš kad bi usmeni mogao početi? To me brine.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija